Читайте нас в соціальних мережах

"День війни коштує нам 100 мільйонів доларів", - Олексій Резніков

Понеділок, 04 вересня 2023 19:45
Олексій Резніков Олексій Резніков
За словами уже майже колишнього міністра оборони України Олексія Резнікова, один день війни для держави України обїходиться у 100 мільйонів доларів, це не рахуючи різноманітні волонтерські збори.

"Коли звучить претензія: "Чому тільки громадяни купують?", я поясню. Громадяни скидають свої власні кошти на запити волонтерів - і це правильно. Слава Богу, вони допомагають і підтримують, це добре. Але я знаю всі бюджети, витрачені на поставки для війська - ті, які  волонтери забезпечують, і офіційно держава. Можу вам сказати, що поставки від волонтерів із 24 лютого 2022 року по сьогоднішній день - це 3%  від усього, що потрапило на війну. А тепер візьміть бюджети всіх поважних великих волонтерських фондів, подивіться, скільки вони збирають. І держава, яка витрачає 100 мільйонів доларів на добу в цілому. От просто вдумайтеся. Тому несправедливо пред’являти претензії державі - військово-політичному керівництву, всім - від місцевих керівників до парламенту, уряду, Президента, що все роблять волонтери. Це не так", -відзначив Олексій Резніков.

За словами Резнікова, насправді армію утримують громадяни України - ті, хто працюють, тому що вони сплачують податки і ці податки йдуть в бюджет, а з цього бюджету йдуть в тому числі  і на армію.

"Армія сьогодні - найбільший споживач коштів. Але ж кошти потрібні й на утримання країни в цілому: на інфраструктуру, на відновлення, на підтримку  соціально незахищених. Тому треба працювати і платити податки. Треба бізнесу бути активним і підтримувати підприємців", - наголосив Резніков. 

Коментарі  

0 #5 Pitbul 06.09.2023, 14:40
Як мінімум люди іншої національності не мають володіти ресурсами і керувати обороною країни. Це не тільки мені не подобається. На жаль, у разі із Зеленським національність дуже сильно пов'язана з рівнем корупції, особливо під час війни. А що за кримський рагуль Умєров ще подивимося.
Скарга
0 #4 Григорій 05.09.2023, 18:28
За версією Pitbul всі мають дременути за кордон, а батьківщину нехай захищає хтось інший. До речі, що ти маєш проти людей другої національності? Рагульське виховання так і пре.
Скарга
+1 #3 Pitbul 05.09.2023, 14:49
Обрали єврея президентом, а потім дивуємось, що відбувається. А зараз ще Зеленський зробив мусульманина-су ніта міністром оборони)). Як ці люди повинні відстоювати українські інтереси? Це вже не смішно. Це смерть для всіх нас. Якийсь геноцид руками людей, які начебто мешкають в Україні, але дуже далекі етнічно, культурно і релігійно від народу.
Скарга
-1 #2 Григорій 05.09.2023, 08:48
Польща почне екстрадувати українських чоловіків, які незаконно в'їхали в країну. Після повномасштабног о вторгнення на територію держави в'їхали десятки тисяч військовозобов' язаних чоловіків. Про це 4 вересня пише Rzeczpospolita. Нарешті! Слава Богу і полякам!
Скарга
0 #1 Михайло 05.09.2023, 07:23
Хватить розказувати і лізти в екран, нехай скаже скільки грошей в день ця команда професіоналів крала в день. Їдуть розмови про переведення в посли цього злодія, а може краще в Чортків.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ