Читайте нас в соціальних мережах

Замість бруківки - дрони і тепловізори: на Тернопільщині громади переглянуть бюджети на користь ЗСУ (відео)

Понеділок, 31 липня 2023 21:00
Сьогодні, 31 липня, на раді оборони Тернопільщини наголосили, що місцеві бюджети громад, а також обласний бюджет переглянуть на користь військових. 

"Ми сьогодні обговорили закінчення півріччя. Ми обговорили стан фінансових можливостей наших бюджетів і в тому числі органів місцевого самоврядування, - відзначили у Тернопільській ОВА. - Хотів би звернути увагу всіх, що пріоритетом сьогодні під час війни для всіх органів місцевого самоврядування є не бруківка, а точно є допомога армії, допомога нашій перемозі, допомога, яка дасть можливість відновитися нашим воїнам під час реабілітації. Тобто це в пріоритеті - перше - оборона, друге - медицина, третє - речі, які дають можливість сприяти нашій перемозі. І тут було дано доручення головам громад через військові адміністрації, багато громад почнуть переглядати свої бюджети, почнуть їх коригувати, і повернуться лицем до того, щоб наша країна, наші хлопці - ЗСУ мали більші можливості, і мали більше тих знарядь, які їм потрібні, і дрони і тепловізори і транспортні засоби, для того, щоб перемогти. Область багато допомагала для оборони, але зараз розуміємо, що ще більше треба зробити". 

Детальніше у відео. 

Коментарі  

0 #4 Піговський 04.08.2023, 07:17
Коли написано людьми і неправда, то є всі підстави звернутися до суду і людину яка винна притягнути до відповідальност і, а коли шапка горить на злодію то він починає погрози. Пане Чапрак все то, що ви вкрали у простих людей, громади віддасте в десятикратному розмірі така правда і такі реалії.
Скарга
0 #3 Чапрак 03.08.2023, 20:48
Піговський, начувайся
Скарга
0 #2 Михайло 01.08.2023, 21:50
Слово до діла не підшиєш, а голова Підгороднянсько ї сільської ради за гроші платників податків в тикай час купив ХЛІВ і зараз вбухує гроші на ремонти, а в цей час такі самі приміщення і навіть кращі стоять привидами в селах громади і руйнуються, а може краще гавно купити відмити на купівлі та ремонтах і всі в шокаладі. Пора цим діячем зайнятися правоохоронним органам і подивитися скільки ця компанія направила коштів на ЗСУ.
Скарга
+1 #1 Правда 01.08.2023, 08:48
Переглянути діяльність всіх органів місцевого самоврядування і тотально перевірити використання коштів, а особливо нарахування заробітних плат та проведення тендерів і використання коштів на господарські потреби.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ