Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині планують видобувати газ (фото)

Понеділок, 28 грудня 2020 21:30
На території Тернопільської області планують видобувати газ.

Цікавою виявились робоча поїздка делегації Саранчуківської СТГ в Городоцький район Львівської області , де поблизу с. Заріччя функціонують газові свердловини ТОВ «Карпатнадра».

В делегацію ввійшли староста Мечищівського старостинського округу Василь Сидорович , місцеві активісти - Петро Зяя, Юрій Мосьондз , депутат сільської ради Василь Федик , староста Рибниківського старостинського округу Остап Соколовський , староста Котівського старостинського округу Володимир Білик , начальник відділу земельних відносин сільської ради Іван Семенець. Очолив делегацію Саранчуківський сільський голова Володимир Петровський .

Учасники поїздки ознайомилися з процесом буріння газової свердловини, роботою міні- заводу з підготовки газу, а також з можливими ризиками для навколишнього середовища .

Директор ТОВ «Карпатнадра» Михайло Тримбач розповів про соціальні проекти , які його підприємство реалізує для територіальних громад, на території яких видобувають газ .

Члени делегації прийшли до остаточного висновку про перспективність і необхідність реалізації проекту з видобування газу на території Саранчуківської ОТГ, що на території Бережанського району. 

Впродовж 2 наступних років тут планується збудувати 4 свердловини.

 

Цікавою виявились робоча поїздка делегації Саранчуківської СТГ в Городоцький район Львівської області , де поблизу с....

Опубліковано ОТГ с. Саранчуки Неділя, 27 грудня 2020 р.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ