Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина - аутсайдер по лімітах економії споживання газу

Вівторок, 13 січня 2015 17:22
Як повідомляють у прес-службі "Нафтогазу", у грудні ліміти використання природного газу були перевищені на 25,6%. Тернопільська область поряд із Київською, Рівненською та Черкаською областями - найгірші за показниками перевищення лімітів використання "блакитного" палива.

І це при тому, що експерти постійно наголошують - в українських підземних сховищах об'єми газу продовжують стрімко скорочуватись. Так, лише за останні декілька днів його обсяги зменшилися більш, ніж на 170 мільйонів кубометрів.

Отож, як повідомляють у "Нафтогазі", найбільше перевищення лімітів, встановлених Постановою №296, спостерігалось у Рівненській (+75%), Черкаській (+63%), Тернопільській (+61%), Київській (+53%) областях та місті Києві (+40%). Тож саме через надмірне споживання "блакитного" палива такими областями як Тернопільська, Україна не вкладається в рамки економії газу.

Загалом же, за оперативними підсумками грудня минулого року українські промислові підприємства, бюджетні установи, теплокомуненерго та населення використали в попередньому місяці 5,3 млрд. куб. м природного газу (у грудні 2013 року – 6,5 млрд. куб. м).

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ