Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни скоро питимуть воду з крана

Вівторок, 23 грудня 2014 09:24
Близько 37 мільйонів доларів кредитних коштів отримає Тернопіль для реалізації проектів щодо модернізації системи водопостачання та водовідведення. Гроші обіцяють надати Фонд чистих технологій та Світовий Банк Рекунструкції та Розвитку.

 Як розповідають в тернопільській мерії, за ці гроші в місті збудуть сучасну станцію знезалізнення води, завдяки якій з кранів тернополян потече дійсно чиста і придатна до споживання вода. Заплановано також будівництво системи біологічного очищення каналізаційних стоків, модернізувати існуючі водозабори та зробити повну реконструкцію очисних споруд. 

Попередньо відомо, що для реалізації задуманого потрібно не менше 3-4 років. Перші кроки на шляху до цього вже роблять фахівці "Тернопільводоканалу" - на стадії завершення робота з проектною документацією. Основна ж робота розпочнеться вже з наступного року. Втілювати в життя план модернізації системи водопостачання та водовідведення в Тернополі допомогатимуть іноземні спеціалісти, які вже мають багаторічний досвід роботи у цьому напрямку.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ