Читайте нас в соціальних мережах

Двох податківців Гусятинщиини притягнуто до відповідальності

П'ятниця, 10 жовтня 2014 10:37
Прокуратура виявила порушення  вимог адміністративного законодавства працівниками Гусятинської об’єднаної державної податкової інспекції 
 
Як повідомили у прес-службі прокуратури області, перевіркою встановлено, що за постановою Гусятинської ОДПІ притягнуто до адміністративної відповідальності головного бухгалтера місцевого санаторію з вимогою стягнути з неї 850 грн. штрафу за несвоєчасну сплату єдиного соціального внеску. 
 
Працівники податкової не врахували, що  дане підприємство з листопада 2011 року не надає санаторно-курортних послуг, та заробітна плата там  не виплачується вже впродовж 3-х років. 
 
Також з’ясовано, що у  більшості постанов по справах про адміністративні  правопорушення посадові особи податкової інспекції керуються законом, який втратив чинність.
 
За результатами проведеної перевірки начальнику Гусятинської об’єднаної держаної податкової інспекції Головного управління Міністерства доходів і зборів України в Тернопільській області внесено подання, яке розглянуто, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 2-х осіб контролюючого органу.
 
 
Фото з сайту http://if.sfs.gov.ua
 
 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ