Читайте нас в соціальних мережах

Працівникам МШЕД виплачено 400 тис. грн. заборгованої зарплати

Понеділок, 22 вересня 2014 10:21
Прокуратура забезпечила виконання рішення суду для виплати працівникам комунального підприємства МШЕД заборгованої зарплати.   
   
Як розповіли у прес-службі прокуратури області, встановлено, що один із суб’єктів господарювання не заплатив комунальному підприємству МШЕД кошти за виконанні роботи та надані послуги з ремонту та утримання автошляхів і споруд на них у сумі близько 1 млн. гривень.  
   
Як наслідок - комунальне підприємство заборгувало заплату своїм працівникам та допустило заборгованість зі сплати соціального внеску та податкових платежів до бюджетів.
 
Більше того, через відсутність вільних коштів і фактичне доведення КП МШЕД до банкрутства, підприємство не мало змоги самостійно звернутись до суду та оплатити судові витрати. 
 
У зв’язку з цим, Тернопільська прокуратура з нагляду з додержанням законів у транспортній сфері звернулася до суду з позовом про стягнення з суб’єкта господарювання боргу, який виник перед комунальним підприємством.
 
Суд повністю задоволив позовні вимоги прокуратури.
 
Наразі рішення суду набуло законної сили та реально виконано – боржник перерахував кошти на рахунок комунального підприємства. 
 
За втручання спеціалізованої прокуратури працівники вже отримали заборговану їм заробітну плату у повному обсязі.  
 
 
Фото з сайту http://pho.gov.ua
 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ