Читайте нас в соціальних мережах

П’ять державних об’єктів хочуть передати в оренду на Тернопіллі

П'ятниця, 05 вересня 2014 12:09
П’ять об’єктів держмайна має намір передати в оренду Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області.

У Тернополі (вул. Микулинецька, 46а) це частина нежитлових приміщень загальною площею 131,7 кв.м на другому поверсі будівлі інженерно-лабораторного корпусу, балансоутримувачем якого є Тернопільський національний економічний університет. Максимально можливий термін оренди  – 1 рік. Мета використання - розміщення їдальні, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи, для студентів та працівників університету.

Балансоутримувачами чотирьох інших об’єктів є районні відділи УМВС України в Тернопільській області. Максимально можливий термін оренди усіх – 2 роки 11 місяців. Мета використання – розміщення офісних приміщень.

У Заліщиках це частина нежитлового приміщення загальною площею 14,8 кв.м на другому поверсі адмінбудинку з гаражами, що на вул. С. Крушельницької, 25. У Чорткові (вул.Горбачевського, 5) – частина нежитлового приміщення загальною площею 10,7 кв.м. У Борщеві – частина нежитлового приміщення  загальною площею 10 кв.м адмінбудинку на вул. І. Франка, 10. У Шумську – частина нежитлового приміщення  загальною площею 5,5 кв.м адмінбудинку на вул. Українській, 47.

Заяви про оренду приймаються до 4 вересня 2014 року  включно за адресою: 46008,  м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області.

 

Фото з сайту http://p-p.com.ua/articles/33580/

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ