Читайте нас в соціальних мережах

Дитяча картка: що пропонують банки маленьким клієнтам

Понеділок, 22 липня 2024 13:30
Дитяча картка: що пропонують банки маленьким клієнтам
Уявіть, ваша дитина хоче купити собі нову іграшку чи оплатити проїзд, але забула вдома готівку.

Раніше це було б проблемою, але зараз, завдяки спеціалізованим банківським карткам, ця ситуація легко вирішується. Просто переказуйте гроші на картку дитини зі свого смартфона. Сучасні банки пропонують картки з великою кількістю корисних функцій для маленьких клієнтів. Про це і поговоримо у статті.

Що таке дитяча картка

Банківська карточка для дітей – це як міні-версія дорослої банківської картки. Ви відкриваєте її на ім'я своєї дитини, зазвичай з 6 років, і вона може робити покупки в магазинах, онлайн, а також знімати готівку в банкоматах. Вона дає можливість планувати витрати, навчає розуміти цінність грошей і як ними правильно користуватися. Це корисний інструмент, що допомагає підготувати дітей до дорослого життя.

Що пропонують банки

Ваш малюк вже з першого класу може користуватися власною карткою, а ви при цьому контролюєте всі витрати прямо з телефону. Наприклад, Райффайзен Банк пропонує FUN-картку, де встановлюється ліміт витрат. Також батьки отримують повідомлення про всі транзакції, можуть блокувати небажані операції та бачать історію транзакцій дитини у додатку на своєму смартфоні. Фінансова безпека дітей гарантована.

Батьки можуть переказувати дітям кишенькові гроші без зайвих клопотів. В Райфі можна поповнювати картку через каси або банкомати без комісії​. Якщо треба зняти кошти, це також можна зробити безкоштовно до 4 разів на місяць.

Для оформлення один із батьків повинен прийти до найближчого відділення Райфу зі своїми документами і документами дитини. Картка буде готова протягом 10 днів після замовлення.

Але не тільки для дітей Райффайзен Банк має цікаві пропозиції. Дорослі також можуть скористатися низкою зручних банківських продуктів.

Картки з кешбеком

Шопоголікам, кіноманам і автомобілістам чудово підійде картка з кешбеком на певні категорії. Райфкартка, наприклад, повертає 5% витрат на таксі, 10% вартості кіно-квитків і 1,5% витрат на побутову техніку.

А з карткою Fishka від Райфу ви отримаєте кешбек на ОККО. Якщо у вас є авто і заправляєте його Pulls 95 або Pulls Diesel – отримаєте 2 грн за кожен літр. Бензин і ДП? Тут теж є бонус – 1 грн/л. Навіть за ГАЗ можна отримати 0,5 грн/л. А ще за будь-які інші товари на ОККО вам повернеться 5%!

Навіть невеликий відсоток кешбеку може накопичуватися в значні суми протягом року, допомагаючи економити на повсякденних витратах.

Картка для тих, хто любить знижки

Якщо ви студент, пенсіонер, у вас велика родина або ви просто завжди шукаєте способи заощадити та отримати більше за свої гроші, то вам точно потрібна картка зі знижками.

Чудово підійде платіжна картка АТБ з постійною знижкою 5% на 700 з лишком товарів з жовтими цінниками та мінусом 40% з кожного чека в рамках акції “Ексклюзивні знижки” у найрозгалуженішій мережі супермаркетів України. Вона дозволяє економити на продуктах харчування та товарах першої необхідності, ну і, звісно, насолоджуватися кулінарними експериментами.

Фінансовий світ стає простішим і вигіднішим, тож не відставайте – обирайте найкращі картки для себе та своїх дітей, і насолоджуйтесь вигодами кожного дня.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ