Читайте нас в соціальних мережах

Мікрокредит без паперових документів — сучасні можливості на Finsfera

Вівторок, 26 березня 2024 14:19
Мікрокредит без паперових документів — сучасні можливості на Finsfera
Finsfera — це сучасний автоматизований сервіс, де ви можете отримати позику без паперових документів.

Така можливість стала реальною завдяки онлайн оформленню заявки на нашому сайті та верифікації через процедуру BankID. Завдяки верифікації ми отримаємо персональні дані позичальника віддалено без його особистої присутності в нашому офісі. Це надасть змогу швидко перевірити кредитну історію та надати гроші протягом 15 хвилин після підписання договору.

Що таке верифікація BankID

Верифікація через BankID — це електронна ідентифікація клієнта, яка використовується для перевірки особистих даних позичальника. Проходячи верифікацію, клієнт підтверджує свою особу та реєстрацію в банківській системі.

МФО може перевірити номер ІПН, побачити фотографію, кредитну історію та інші особисті дані. Завдяки цьому послуга кредитування може бути здійснена віддалено, просто з телефону або ноутбука користувача.

Таким чином, вам не доведеться збирати паперові документи, шукати оригінали, збирати їх в єдину папку. Не потрібно робити копії документів та везти їх в наш офіс для реєстрації та написання заяви. Всі документи, які потрібні для подачі заявки складаються з паспорта та ІПН, інших довідок та виписок не потребується. 

Жодних дзвінків та співрозмови

Перевага онлайн кредитування на Finsfera https://finsfera.ua/ полягає в тому, що вам не доведеться особисто спілкуватись з нашими спеціалістами. Після подачі заявки менеджери не дзвонять для уточнення даних та додаткових питань. Ви можете бути впевнені, що про ваш запит не дізнається близьке оточення, адже ми не потребуємо обирати та реєструвати поручителя. Процедура кредитування виконується самостійно, без сторонніх осіб.

Переваги послуги мікрокредитування на Finsfera

Отримувати кредити на Finsfera дуже зручно та просто, адже умови прозорі, гнучкі, ви самостійно можете їх змінювати під час строку погашення. Це означає, що перший кредит ви можете взяти на будь-яку суму від 500 до 8000 грн. А повторний кредит може бути отримано на суму до 14000 грн., за умови успішного та своєчасного погашення попереднього.

По умовах договору кредит видається на 360 днів, проте якщо ви бажаєте погасити його раніше, це також можна зробити. Ви можете виплатити його за один день, 30 днів, 45 або 60 днів, коли з'явиться фінансова нагода.

Особливі умови кредитування ми пропонуємо для нових користувачів сервісу — вони полягають в наданні знижки на користування кредитними коштами. Перший кредит видається під 0,01% в день, а значить вам не доведеться платити великі відсотки під час погашення боргу. 

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ