Читайте нас в соціальних мережах

Надійний тепловізор для війни: переваги та особливості вибору

Вівторок, 26 березня 2024 13:21
Надійний тепловізор для війни: переваги та особливості вибору
Сучасна війна – це не лише зброя та міцність духу, а й новітнє обладнання.

Аби вправно нищити ворога у будь-яку пору доби, українським воїнам, звісно, потрібні тепловізори. Вони дозволяють виявляти ворожі об’єкти навіть у найскладніших умовах, захистити себе та діяти на випередження.

У цьому матеріалі ми розповімо, як обрати тепловізор та у чому його переваги.

Переваги тепловізора

  1. Висока ефективність. Тепловізори допомагають військовим вправно виявляти цілі навіть у вкрай складних умовах. Відтак, воїни можуть швидко реагувати на загрози та вживати відповідних заходів.
  2. Видимість у будь-яких умовах. Важлива характеристика тепловізорів – здатність бачити теплове випромінювання навіть тоді, коли об'єкти перебувають за перешкодами, тож низька видимість чи нічний час – не завада.
  3. Дальність. Якісні тепловізори здатні виявляти теплове випромінювання навіть на дуже великі відстані, що дозволяє бачити об'єкти, які знаходяться за горизонтом, стежити за їхнім рухом на дуже великих відстанях.
  4. Точність визначення цілей. Тепловізори мають високу роздільну здатність. Це дозволяє детально бачити та розрізняти об’єкти на відстанях.

Як обрати надійний тепловізор

Обираючи тепловізор для використання у воєнних діях, варто врахувати низку факторів.

  • Визначте мету. Насамперед окресліть функціональність тепловізора, який вам потрібен, аби він відповідав завданням.
  • Розміри та вага. Важливо, щоб тепловізор був компактним і легким. Це дозволить його легко переносити на позиції та забезпечить маневреність приладу.  
  • Надійність. Тепловізори, які використовують в умовах війни, мають бути стійкими до ударів і різних погодних умов, щоб не підвести військового у будь-який момент. Варто пам’ятати, що від якості приладу може залежати безпека воїнів.
  • Дальність використання. Обирайте тепловізори, які мають високу роздільну здатність, щоб виявляти та чітко відстежувати об'єкти на великих відстанях.

Надійні моделі тепловізорів

Пропонуємо вашій увазі два надійні тепловізори, які вже встигли завоювати довіру військових.

Тепловізійний бінокль Pulsar Merger LRF XP50. Ефективний не лише вдень, а й вночі. Компактний, легко поміщається в руці. Зручний у використанні, адже дозволяє швидко запустити будь-яку дію лише одним доторком пальця. Об'єктив і тепловізійний датчик 640x480 17 мкм дає змогу швидко й точно визначати цілі, що потрапляють у поле огляду. Так, об'єкт з висотою до 1,8 метрів легко і повністю виявляється на відстані до 1,8 км. Ціна – 191590 грн.

Пропонуємо ваші увазі також дешевший тепловізор – Pulsar Axion 2 XQ35 Pro. Створений з магнієвого сплаву, що забезпечить стійкість корпуса у будь-яких умовах. Повна зарядка акумулятора забезпечить сім повних годин роботи. Роздільна здатність екрана – 640 на 400 пікселів. Це допоможе чітко побачити ціль навіть на великий відстані, при цьому кольори зовсім не спотворюються. Ціна – 74290 грн.

Більше теплові зорів з різними характеристиками ви можете побачити на сайті https://grand-pulsar.com.ua/ua/teplovizory/telovizory-pulsar.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ