Читайте нас в соціальних мережах

Чоловіча косметика Franz Joseph Pomades – турбуйся про себе та руйнуй стереотипи

Неділя, 24 березня 2024 11:14
Чоловіча косметика Franz Joseph Pomades – турбуйся про себе та руйнуй стереотипи
Коли чуємо слово «косметика», то в уяві дуже часто виникають різноманітні б’юті штучки для жінок.

Однак не менш важливою в галузі догляду за тілом є чоловіча косметика.

У цьому матеріалі ми розповімо про переваги чоловічої косметики, її види і особливості, інтернет магазин чоловічої косметики, тож читайте далі.

Переваги чоловічої косметики

Сучасні стандарти догляду за собою вже давно зруйнували усі стереотипи про те, що справжні чоловіки начебто не користуються косметикою. Які переваги вона має?

  • Турбота про шкіру. Косметика допомагає чоловікам зберегти свою шкіру здоровою та привабливою.
  • Впевненість в собі. Привабливий та доглянутий зовнішній вигляд розвиває впевненість в собі.
  • Молодість. Регулярна турбота про шкіру допоможе чоловікам зберегти надовше її молодість.
  • Захист від шкідливих факторів. Різноманітні креми захищають шкіру від ультрафіолетового випромінювання чи будь-яких інших зовнішніх впливів.

Види чоловічої косметики

Сучасний ринок чоловічої косметики постійно розвивається, тож існує вдосталь засобів для догляду за собою.

  1. Очищення та зволоження шкіри. Гелі для душу, лосьйони, пінки допомагають чоловікам турбуватися про здоров’я та стан своєї шкіри.
  2. Антиперспіранти та дезодоранти. Захистять шкіру чоловіків від надмірного потовиділення, потурбуються про відсутність неприємного запаху.
  3. Догляд за волоссям. Шампуні, маски, кондиціонери, лаки, муси, гелі, віск допомагають подбати про чистоту волосся та шкіру голови.
  4. Засоби для гоління. Пінки, гелі та креми для чоловіків потурбуються про комфортний процес гоління та захистять шкіру від подразнення після використання лез.  
  5. Засоби бородою, вусами. Бальзами, гелі, віск зроблять вуса та бороду доглянутими.

Де придбати чоловічу косметику

Одним із найпопулярніших магазинів чоловічої косметики в Україні є Franz Joseph Pomades. Це – надійний імпортер чоловічої косметики та ексклюзивний дистриб'ютор Uppercut Deluxe, Proraso та Reuzel.

Магазин названо в честь австрійського імператора Франца Йозефа. Цей чоловік приділяв багато уваги догляду за собою і завжди виглядав бездоганно.

Магазин пропонує величезне різноманіття чоловічої косметики різних цінових діапазонів від брендів Barbicide, Marviz, WAHL, Floid, Derby, Comair, Proraso, Marmara та багатьох інших.

Тут ви можете придбати засоби для догляду за волоссям, косметику для бороди та вусів, щітки та гребінці, подарунки для чоловіків, інструменти для догляду за собою тощо.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ