Читайте нас в соціальних мережах

Trustee Plus та 200 000 користувачів: подальші перспективи мобільного застосунку

П'ятниця, 22 березня 2024 13:04
Trustee Plus та 200 000 користувачів: подальші перспективи мобільного застосунку
Trustee Plus та 200 000 користувачів: подальші перспективи мобільного застосунку.
  • Результати роботи сервісу Trustee Plus менше ніж за 2 роки вражають.
  • Trustee досяг вже 200 000 клієнтів.
  • Керівництво компанії зазначає, що планує розширювати межі роботи платформи.

Платформа Trustee Plus стрімко підкорює ринок цифрових фінансів. Останні новини повідомляють, що сервіс використовують понад 200 000 клієнтів. Це доволі вагомий показник, враховуючи те, що продукт було запущено менш як два роки тому.

В чому ж полягає унікальність цього сервісу? Кожен користувач отримує власну мультифункціональну платформу (включаючи біткоїн гаманець) і може виконувати різноманітні операції з цифровими активами. Сервіс відмінно підходить для зберігання, обміну віртуальних фінансів. Простий принцип реєстрації, зрозумілий інтерфейс та необмежений доступ до світу Web3.

Якщо говорити про переваги мобільного застосунку, то варто визначити наступні аспекти:

  • Нульова комісія на обмін, на поповнення криптою, вивід гривні на картку.
  • Миттєва обробка переказів, що займає лише кілька хвилин.
  • Продумана система послуг та постійне оновлення платформи. 

Важливим нововведенням став випуск платіжної карти Trustee Plus. З її допомогою можна розрахуватися за покупки з автоматичною конвертацією криптовалюти у гривні. Користувачі також можуть з легкістю зареєструватися на сервісі через мобільний застосунок Дія. 

Що говорять про Trustee медіавидання? До прикладу, портал MNBC додав сервіс до топу кращих криптогаманців. Формуючи рейтинг, експерти аналізували такі аспекти: стабільність ПО, доступність для користувачів, кількість постійних клієнтів. Сервіс отримав високі оцінки та схвальні відгуки.

«Наша ключова мета — надати користувачам сучасну та зручну платформу для ефективного управління цифровими фінансами. Trustee Plus дозволяє стерти межі між сектором традиційних фінансів і Web3-галуззю. Прозорі інструменти управління  криптовалютою та доступний формат взаємодії з додатком. Усе це разом робить використання криптосервісу процесом, який зрозумілий кожному», — відмітив генеральний директор Trustee Вадим Груша.

Чи має сервіс амбітні цілі? Представники компанії наголошують на тому, що вже зараз проводяться ряд заходів для покращення сервісу. Вони розраховують досягти відмітки в 1 млн користувачів. Тому варто очікувати на новий рекорд у стрімкому зростанні платформи. 

ua Скачать и установить себе кошелек Trustee Plus прямо сейчас



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ