Читайте нас в соціальних мережах

Акаунти Facebook з високими лімітами: 250$, 1500 і безліміт

Середа, 21 лютого 2024 11:52
Акаунти Facebook з високими лімітами: 250$, 1500 і безліміт
У цій статті розберемося, що таке акаунти Facebook з високими лімітами і які різновиди вони мають.

У цій статті розберемося, що таке акаунти Facebook з високими лімітами і які різновиди вони мають, ґрунтуючись на товарах фб шопа FB1.shop (https://fb1.shop). 

Кожен акаунт Facebook має різний щоденний ліміт на рекламні витрати (спенд). Ліміт на витрати кожному акаунту унікально призначають алгоритми платформи, враховуючи насамперед рівень трасту профілю та його рекламну історію. Профілі, які мають найвищий рівень трасту, отримують високі ліміти, які починаються від 250 доларів до безлімітів.

Види акаунтів Facebook з високими лімітами

Акаунти з лімітами 250$ і вище ідеально підходять для ефективної роботи з рекламою. Високолімітні рекламні акаунти ФБ дають змогу проводити повноцінне АБ-тестування та оптимізацію реклами з подальшим масштабуванням успішних підходів.    

Акаунти з високими лімітами мають статус ПЗРД (пройшли заборону на рекламну діяльність), а також витримку 1-4 роки. Акаунти з високими лімітами за рахунок своєї трастовості мають високу стійкість до блокувань, також такі профілі швидко проходять модерацію і мають високу виживаність. Високолімітні акаунти Facebook бувають таких видів:

  • - Акаунти з лімітом 250$ — є найбільш оптимальним рішенням;
  • - Акаунти з лімітом 1500$ — дають більш просунуті можливості для масштабування.
  • - Безлімітні Акаунти — це верифіковані профілі, які дають безмежні можливості на рекламні витрати.

Найчастіше на багатьох акаунтах з високими лімітами можна змінювати країну профілю і валюту. Акаунти 250$, 1500$ і безліміти ідеально підходять під материнські Кінг-акаунти, до яких прикріплюють більш слабкі Автореги, що допомагає для вигідного масштабування.

Де купити акаунти з високими лімітами

У магазині акаунтів FB1.shop завжди доступні трастові акаунти Facebook з високими лімітами. Ви завжди можете купити акаунт Facebook з лімітом 250$ і 1500$. Також у FB1.shop ви зможете купити безлімітні акаунти Facebook зі статусом ПЗРД. Рекомендуємо ознайомитися з вибором трастових акаунтів Facebook з високими лімітами: https://fb1.shop/?cat_id=25957

У магазині FB1.shop ви також зможете знайти великий вибір Бізнес-Менеджерів Facebook з лімітами 250$, а також безлімітні та верифіковані БМ. За цим посиланням ви можете вибрати і купити БМ Facebook: https://fb1.shop/?cat_id=8148. У магазині постійно оновлюється асортимент якісних рекламних витратників для Facebook.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ