Читайте нас в соціальних мережах

Позики від банку на особисті потреби клієнтів: особливості кредитування

Середа, 21 лютого 2024 09:22
Позики від банку на особисті потреби клієнтів: особливості кредитування
Люди звертаються у банківські установи з багатьох причин, серед яких бажання зберегти і примножити гроші, які у них вже є, або скористатись тими, які має банк, щоб «закрити» свої фінансові питання.

У другому випадку це послуга кредитування, яка доступна повнолітнім громадянам (фізичним та юридичним особам), у яких є джерело доходу. 

Якщо вам потрібно придбати побутову техніку, автомобіль, почати ремонт у квартирі, оплатити послуги дантиста чи іншого лікаря, поїхати у відпустку або профінансувати інші особисті потреби, а грошей катма, ви можете отримати кредит готівкою у банку «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ», який співпрацює з приватним особами і бізнесом. Споживчі кредити у розмірі 3 000 – 200 000 грн тут доступні громадянам України віком від 21 до 70 років.

Тим, у кого вже є активні позики в інших банківських установах, може бути актуальною послуга перекредитування, яка дозволить спростити процес їх погашення, об’єднавши в єдиний кредит з вигіднішими умовами. Окрім того, клієнтам банку, у яких є зарплатні картки, доступні послуги кредитний ліміт (може сягати 200 000 грн), автоматичний овердрафт та інші.

Чому варто брати кредит у АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ»?

У сфері кредитування є як загальні правила, яких дотримуються усі банківські установи, так і індивідуальні, серед яких і розмір процентної ставки, який може дещо відрізнятись у різних банків. 

Звертаючись за позикою у АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ», ви отримаєте послугу з такими умовами:

  • - швидкість прийняття рішення (протягом 25 хвилин ви отримаєте відповідь від банку);
  • - кошти надійдуть напряму на вказаний вами рахунок;
  • - максимальний перелік документів, які знадобляться для оформлення договору, передбачає паспорт, код ІПН та довідку про доходи, якщо сума позики перевищує 50 тисяч гривень;
  • - реальна річна процентна ставка стартує від 68,31%;
  • - сплачувана разова комісія може бути у межах 0 – 20%;
  • - періодичність оплати по кредиту – один раз на місяць (у встановлену договором дату).

Умови користування коштами прозорі (відсутні приховані платежі чи комісії), а також передбачена можливість дострокового погашення кредиту без штрафних санкцій. А для їх отримання навіть не обов’язково відвідувати відділення банку, оскільки оформити договір можна й дистанційно, надіславши замовлення через офіційний сайт.

Вносити щомісячні платежі можна різними способами, обравши найзручніший із доступних:

  • - через банківську касу (якщо це буде інший банк, варто враховувати комісію);
  • - онлайн;
  • - через термінали самообслуговування, такі як 2-click, IBOX, City 24.

Зручним у користуванні буде і додаток  MyBank365, який можна встановити, щоб бути в курсі того, що відбувається з вашими банківськими рахунками і картками, і тримати ситуацію під контролем. 

Інші види послуг

Оскільки банк співпрацює не лише з приватними особами, а й корпоративними клієнтами та представниками малого й середнього бізнесу, для них є великий перелік послуг. До нього входять:

  • - валютні операції;
  • - оформлення корпоративної картки;
  • - видача кредитів на фінансування агровиробників та торгових операцій;
  • - депозити та інше.

Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» – ваш надійний помічник у світі фінансів.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ