Читайте нас в соціальних мережах

Як зберегти красиву і сяючу посмішку?

Середа, 14 лютого 2024 16:23
Як зберегти красиву і сяючу посмішку?
У сучасному швидкому ритмі життя як ніколи важливо берегти здоров’я, зокрема й ротової порожнини.

Щира та здорова посмішка завжди приваблює оточуючих та допомагає привернути до себе увагу. У цьому вам допоможе центр відновлення стоматологічного здоров’я.

Сучасне обладнання, компетентні, досвідчені фахівці і все це – аби зберегти або відновити вашу посмішку. 

Однак турбота про своє здоров’я – праця щоденна, тож у цій статті поділимося порадами та лайфхаками про те, як потурбуватися про красу своєї посмішки вдома.

Здорова ротова порожнина: поради на кожен день

Запорукою красивої посмішки, в першу чергу, є правильний догляд. Тож перше, на що варто звернути увагу, це правила щоденного догляду за ротовою порожниною:

  • – регулярне чищення – чистити зуби потрібно двічі на день – зранку та ввечері. Робити це варто м’якою зубною щіткою та з дотриманням правильно техніки чищення.
  • – зубна нитка –  використовуйте зубну нитку для очищення місць, до яких складно дістатися щіткою;
  • – очищення язика – не варто також забувати про очищення язика. Це слід робити ззаду до переду, очищаючи його від бактерій, які можуть стати причиною поганого запаху;
  • – ополіскувач – не забувайте про використання ополіскувача на щоденній основі, аби зменшити кількість бактерій у ротовій порожнині;
  • – солодощі – зменшіть кількість солодощів у раціоні, адже вони створюють у ротовій порожнині сприятливе середовище для розмноження бактерій;
  • – кислі продукти – вони можуть псувати емаль зубів. До яких ми відносимо зокрема газовану воду, каву та вино. Двоє останніх також можуть змінювати колір ваших зубів. Радимо зменшити кількість їх у щоденному раціоні;
  • – пийте більше води – це знижує ризик виникнення сухості в роті та приносить користь усьому організму; 
  • – регулярні візити до стоматолога – вчасні огляди у лікаря – гарантія своєчасного лікування та, відповідно, здорових зубів.

Стоматологічна клініка Symmetrica – ціна, якість, надійність

Клініка Symmetrica – це сучасне, якісне та надійне рішення для здоров’я ваших зубів. Клініка надає широкий спектр послуг, що включає ортодонтію, протезування, хірургічну та естетичну стоматологію, тож ви неодмінною знайде тут фахівця, який допоможе вирішити вашу проблему.

Клініка дотримується комплексного підходу надання лікування, аби ваша посмішка завжди була сяючою та здоровою.

Тут працюють лише фахівці, які постійно працюють над удосконаленням своїх знань та навичок, відвідуючи профільні тренінги, семінари та проходячи навчання за кордоном.

У клініці використовують лише сучасне обладнання, яке разом з фаховістю лікарів дозволяє лікувати навіть найскладніші випадки.

І що не менш важливо – прийнятна цінова політика клініки, завдяки якій сюди неодноразово звертаються й іноземці.

Тож обирайте найкращих і нехай ваша посмішка завжди буде здоровою!



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ