Читайте нас в соціальних мережах

Весняний розпродаж 2024 на Leboutique: як обрати трендову сумку

Середа, 14 лютого 2024 16:15
Весняний розпродаж 2024 на Leboutique: як обрати трендову сумку
Весна вже зовсім скоро, тож пора готувати твої стильні образи для теплих вечірніх прогулянок!

І звичайно ніщо так не доповнить твій образ як стильна та комфортна сумка. Ще не знайшла саме ту сумочку? Тоді швидше заходь на Leboutique, адже зараз там весняний розпродаж 2024, тож сумки жіночі можна придбати за дуже вигідними цінами! 

Але як серед багатьох стильних моделей обрати ту, що підійде саме тобі? У цій статті ми зібрали лише найактуальніші поради щодо вибору сумок, аби ти точно залишилася задоволена своїм вибором.

Різновиди сумок: що потрібно знати?

Перше, на що варто звернути увагу, це те, що сумки є різних видів, кожен з яких має свої особливості та характеристики. Звичайно, усіх їх ти обов’язково знайдеш на leboutique.com. Однак аби зрозуміти, яка сумка підійде саме тобі, відмінності кожного виду варто знати. Нижче розповіли про найвідоміші та поширені сьогодні.

Якщо ти шукаєш більш вмістку сумку, радимо звернути увагу на шопери та сумки-хобо.

Шопер. Велика, зазвичай прямокутна сумка, є одним з найбільш містких варіантів. В середині така сумка може мати одне або кілька відділень і точно вмістить все, що тобі знадобиться на роботі чи навчанні.

Хобо. Безкаркасна сумка у формі півмісяця. Великі хобо зазвичай мають мішкуватий вигляд, однак дуже місткі і точно стануть чудовим доповненням твого образу.

Універсальним варіантом стане сумка крос-боді. Вони невеликого або середнього розміру, на довгому ремінці або ланцюжку. У деяких моделей ремінець/ланцюжок є знімним, що дозволяє замінити його на інший, перевтіливши свою сумку або взагалі зняти його та перетворити крос-боді на клатч. Підійде до твоїх повсякденних образів.

Клатч. Мініатюрна сумка, зазвичай без ланцюжка або ручок, через що її доводиться тримати у руках. Однак варто додати, що клатч зазвичай використовують, як доповнення до вечірніх образів, тож на  щодень цей варіант не підійде.

Рюкзак. Ще один універсальний варіант, який чудово доповнить ваші щоденні образи. Вони бувають різних розмірів, тож ваш рюкзак може бути як компактним, так і дуже містким. Один з різновидів рюкзака – трансформери. Таку сумку ви зможете носити не лише на спині, а й на плечі, адже дві ручки з легкістю трансформуються в одну.

Як обрати сумку на Leboutique?

Отож як з усього цього різноманіття у Leboutique знайти саме свою сумку? Радимо при виборі опиратися на кілька основних факторів:

  • - місткість – залежно від того, для яких цілей тобі потрібна сумка, обирай відповідний об’єм;
  • - матеріал – сумки з якісних та надійних матеріалів прослужать тобі довше, однак, модель з цікавого або незвичного матеріалу виглядатиме оригінальніше. Тож обирай, що для тебе важливіше;
  • - комфорт – зверни увагу на довжину ручок, кількість кишень та внутрішніх відділень. Сумка в першу чергу має бути комфортною для тебе;
  • - тренди – для багатьох жінок стиль відіграє важливу роль при виборі сумки. Згідно з колекціями весна – літо популярними будуть масивні сумки, сумки-конверти, масивні клатчі та плетені сумки.


ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ