Читайте нас в соціальних мережах

Обираємо дизайн квартири: популярні стилі та поради

Середа, 17 січня 2024 20:09
Обираємо дизайн квартири: популярні стилі та поради
Створення проекту дизайну вашої квартири – завжди творчий, але не зовсім легкий етап на шляху до омріяної оселі.

Аби ваша квартира чи будинок був максимально комфортним, безпечним та функціональним, до цього потрібно підійти з особливою уважністю. Недарма кажуть, що вдома навіть стіни впливають на самопочуття.

У цьому матеріалі ми детально розповімо, що врахувати при виборі дизайну вашої оселі, тож читайте далі.

Щоб все пройшло якнайкраще, а результат виправдав ваші очікування, радимо звернутися до фахівців. Наприклад, стильні дизайни за лояльною ціною пропонує популярна компанія NSDgroup. Вона працює на ринку будівельних послуг вже майже два десятки років, а кількість задоволених клієнтів претнула позначку у 1700. Більше ви можете дізнатися на сайті: https://nsdgroup.com.ua/uk/stoimost-dizaina/.

Популярні стилі

Серед стилів, у яких оформлюють оселю, виділимо кілька основних.

  • - Мінімалістичний. Найбільш простий та функціональний. Обмежена кількість кольорів, чіткі лінії, відсутність яскравих елементів декору, обмаль меблів.
  • - Класичний. Елементи інтер’єру повертають у світ давньої Греції та Риму. Переважають пастельні кольори.
  • - Скандинавський. Також світла палітра кольорів. Елементи дизайну прості, створені з натуральних матеріалів. Квартира простора, не перенасичена меблями.
  • - Бохо шик. У дизайні переважають яскраві кольори, текстильні вироби та витвори мистецтва.
  • - Індустріальний. Використовують цеглу, сталеві конструкції, відкриті комунікації. Дизайн нагадує завод.
  • - Модерний. Виражається у нестандартних формах. Використовують новітні матеріали та технології, декорують стіни сучасними творами мистецтва.

Критерії вибору дизайну

Перед вибором дизайну квартири чи будинку насамперед окресліть бюджет. Наприклад, приємні ціни та високий рівень робіт пропонує компанія NSDgroup.

Визначтеся із стилем, аби продумати меблі, техніку, елементи оздоблення тощо.

Врахуйте функціональність. Ваша квартира має бути не лише красивою, але й функціональною. Врахуйте потреби осіб, які там проживатимуть, розмір приміщення і призначення кожного простору.

Усвідомлено підійдіть до вибору колірної гами, адже вона відіграє важливу роль у загальні атмосфері оселі. Пастельні створюють відчуття спокою та простору, яскраві – надихають та допомагають завжди бути в тонусі.

Радимо довірити дизайн оселі фахівцям. Дизайнери мають великий досвід, обізнані у трендах та можуть запропонувати нестандартні ідеї, які вам точно сподобаються.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ