Читайте нас в соціальних мережах

Як перевірити справність вашої Playstation 4

П'ятниця, 22 грудня 2023 21:05
Як перевірити справність вашої Playstation 4
PlayStation 一 серія ігрових консолей, розроблених компанією Sony Interactive Entertainment.

Це пристрій, який дозволяє грати у відеоігри, дивитися фільми, слухати музику, використовувати інші розважальні програми.

PlayStation 4 (PS4) 一 ігрова приставка восьмого покоління. Була випущена у 2013 році. Пропонує широкий вибір ігор, включаючи ексклюзивні проекти, безліч онлайн-сервісів, можливість для потокової трансляції та відтворення контенту.

Гаджет став популярним з кількох причин: 

  • - Девайс відомий своєю чудовою якістю графіки, звуку. Виробник докладає багато зусиль для створення технологічно просунутих консолей, які дозволяють користувачам поринути в унікальні віртуальні світи.
  • - PS має велику колекцію ігор, які не можна знайти на інших платформах: "God of War", "Uncharted", "The Last of Us".
  • - PlayStation Network пропонує гравцям мережевий геймінг, хмарне сховище даних, доступ до бонусів. 

Але ця техніка може вийти з ладу. Найпоширеніші несправності: відсутність зображення на екрані, не вмикається, зламався графічний процесор.

Найчастіше в сервісний центр 2Мас звертаються  з перегрівом. Пристрій може почати сильно шуміти, торохтіти, вимикатися без причини, зависати. Система охолодження в приставці складається з двох кулерів та радіатора. Ремонт PlayStation 4 включає в себе профілактику. Цю процедуру слід довіряти тількт кваліфікованим майстрам з відповідним досвідом роботи.

Чистку необхідно робити з декількох причин: 

  • - Пил або волосся, можуть ускладнювати правильну циркуляцію повітря всередині приставки. Це може призвести до підвищення температури всередині корпусу. В результаті може вийти з ладу процесор. Потім відремонтувати його буде значно складніше та дорожче.
  • - Забруднена консоль може вплинути на продуктивність системи. Профілактика допомагає позбутися зайвих перешкод, поліпшити загальну продуктивність.
  • - Енергоємні ігри можуть навантажувати систему. Якщо система охолодження забруднена, то консоль не зможе потягнути складні графічні елементи. Доведеться постійно перезавантажувати гаджет. 

Процедура відбувається в кілька етапів: 

  1. 1. Відключіть приставку від джерела живлення.
  2. 2. Відкрийте корпус, щоб отримати доступ до внутрішніх компонентів.
  3. 3. За допомогою стислого повітря або компресованого газу обережно почистіть вентиляційні отвори та вентилятори, щоб видалити накопичений пил.
  4. 4. М'якою щіткою або вологою ганчіркою протріть зовнішню частину приставки для усунення залишків забруднення.
  5. 5. Увімкніть приставку та проведіть фінальну діагностику. Запустіть гру, подивіться як реагує джойстик, чи немає підозрілого гудіння.  

Чистка досить кропіткий процес. Якщо немає достатнього досвіду, краще звернутися до професіоналів, залишивши номер телефону, ім’я на сайті https://2mac.ua/uk/. З вами зв’яжеться менеджер по роботі з інтернет - заявками і запише на попередній візит до спеціалістів СЦ на профілактику PS4.

 



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ