Читайте нас в соціальних мережах

Інтернет без світла: «Київстар» інвестує в нову послугу

Вівторок, 19 вересня 2023 18:37
Інтернет без світла: «Київстар» інвестує в нову послугу
З приходом осені знову з’являються ризики аварійних відключень електроенергії через ворожі обстріли.  

У цей час важливо максимально зручно облаштувати свій простір, аби продовжити працювати та користуватися інтернатом без обмежень. Погодьтеся, останнє, що потрібно під час важливої наради чи заняття у режимі онлайн, втрата зв’язку у найвідповідальніший момент.

Інтернет без світла – відтепер це реально! Таку можливість надає «Київстар». Провайдер продовжує інвестувати чималі кошти у джерела безперебійного живлення, щоб забезпечити користувачів домашнім інтернетом навіть у випадку відсутності світла.

Як користуватися інтернетом без світла?

Насамперед вам необхідно упевнитися в тому, що у будинку, де ви проживаєте, встановлено джерела безперебійного живлення. Для цього телефонуйте за номером: 460 або 0800300460.

«Київстар» може взяти в оренду ваші джерела безперебійного живлення, якщо вони відповідають необхідним вимогам. Якщо ж за вашою адресою такі джерела вже підключено, провайдер надішле вам повідомлення.

Встановлюємо з’єднання

Підключитися до мережі під час вимкнень електроенергії ви можете двома способами.

  1. 1. З’єднатися напряму. Для цього потрібно вставити кабель для інтернету у LAN-порт вашого комп’ютера.
  2. 2. Підключити роутер до повербанка. Під’єднйте кабель до роутера, а роутер — до Powerbank. Для цього вам знадобиться спеціальний кабель USB to DC 5.5 9V або 12V товщиною 5,5 міліметрів, який має тригери, щоб вимірювати напругу, та сам Powerbank. Роутери бувають 9V або 12V, тому вам знадобиться Powerbank із відповідною потужністю.

Для зменшення залежності інтернету від електропостачання «Київстрар» працює над різними варіантами захисту обладнання під час планових чи екстрених відключень електроенергії.

  • - Додаткові акумуляторні батареї.
  • - Дизельні генератори.
  • - Безперебійники у будинках.
  • - Модернізація оптичної мережі, яка нівелює вплив сусідніх будинків та відсутності електроживлення в них.

Для цього потрібні чималі інвестиції та робочі руки. Втім, «Київстар» намагається боротися з викликами війни і забезпечувати абонентів безперебійним інтернетом навіть у таких складних умовах.

Тож відтепер ви можете завжди бути у мережі та планувати свій день не залежно від обставин та наявності світла у будинку. «Київстар» — з турботою про кожного українця.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ