Читайте нас в соціальних мережах

Hublot Power King – то про швидкість і владу чи про владу над швидкістю

Четвер, 14 вересня 2023 18:41
Hublot Power King – то про швидкість і владу чи про владу над швидкістю
Ця годинникова мануфактура добре відома у всьому світі. І навіть якщо ви не відслідковуєте годинникові тренди, ім’я Hublot ви неодмінно чули.

Цей виробник з’явився на ринку елітних годинників не вчора. Тобто це мануфактура з репутацією і досвідом. І здавалося б такий «древній» бренд має перевірену часом армію шанувальників і може пропонувати класичні рішення не вигадуючи нічого нового.

Але то не про Хублот. Майстри цієї мануфактури в постійному пошуку нових форм, нових текстур та комбінацій. Результатом таких пошуків і стала колекція Hublot Power King. Назва серії легко вводить в оману. Це не про королів. Хоча, якщо подивитися на це по-філософськи, то той хто підкорює час і швидкість так чи інакше претендує на статус короля. Тому не дивно, що моделі з цієї серії вибирають не просто впевнені в собі люди, а ті хто знає ціну часу, влади і швидкості. Продавці консультанти Імідж радять звернути увагу саме на цей шедевр відомого виробника, особливо якщо вам подобаються масивні годинники, які не перенасичені функціями але ніколи не залишаться непоміченими дякуючи своєму шикарному екстер’єру.

До чого тут швидкість?

Де майстри годинникових мануфактур черпають натхнення? У зовнішньому світі. Наприклад, Hublot Power King -  це серія, яку створювали під впливом перегонів, швидкісних авто і переможців. Ризик, екстрим, вміння хай хоч і ненадовго, та підкорити швидкість і бажання посперечатися навіть з силою тяжіння.  

Саме це уособлює в собі Hublot Power King. Круглий корпус – то колеса авто. Циферблат, продуманий до дрібниць, супер ергономічний і зручний для користування – то не що інше як автомобільна панель приборів. Нічого зайвого, ніщо не відволікає від головного.

Майстри не обмежують себе у виборі матеріалів і використовують тільки кращі з кращих розхідників. Якщо корпус – то ювелірна сталь (доступні також моделі в голді), якщо захист циферблату – то сапфірове скло з антибліковим покриттям. Дорогі і класичні матеріали прекрасно поєднуються з

  • - Керамікою;
  • - Каучком;
  • - Карбоном;
  • - Титаном.

Напевно тому ідеальну для себе модель із цієї колекції підбере і бізнесмен, і гонщик, і навіть яхтсмен. Родзинка годинників – масивний корпус. Кожна деталь виділена і складно сказати на що саме зроблений акцент. Хоча, судячи з того, що годинник оснащений тільки мінімально-необхідним набором функцій, головний акцент - на простоту індикації часу. Адже чим простіше – тим швидше, а це головний салоган будь-яких перегонів.

Kollekciya-chasov-Hublot-King-Power.jpg

Масивні екземпляри шикарно виглядають на чоловічому зап’ясті. До речі, не дивлячись на свій оригінальний  і навіть футуристичний дизайн годинники серії Hublot Power King чудово виглядають і в тандемі з джинсами та клубним піджаком, і з комбінезоном гонщика, і навіть з діловим костюмом. Саме тому вони популярні і не дивлячись на високу вартість на них завжди є попит. Так кажуть консультанти Imidge. А ці спеціалісти точно знають які годинники варті уваги навіть самих прискіпливих покупців.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ