Читайте нас в соціальних мережах

Знімають фільм: військовий журналіст з Тернополя шукає відео перебування на фронті Тараса Бобанича "Хаммера"

Неділя, 29 вересня 2024 19:00
Військовий журналіст з Тернопільщини Михайло Ухман шукає відео перебкування на фронті уже сьогодні полеглого Героя - Тараса Бобанича "Хаммера".

Відео потрібні для фільму, який вирішили присвятити Тарасу Бобаничу. 

"Панове, команда, яка зараз працює над документальним фільмом по українського дрбровольця, офіцера - Тараса Бобанича "Хаммера", звертається за підтримкою. Для кінострічки дуже потрібні відео з Тарасом і його побратимами за період, який охоплює перебування Тараса Хаммера в 1-ша Окремій штурмовій ротій ДУК ПС і початок повномасштабного російського вторгнення. Не вистачає бойових та побутових відео з 2016 по 2021 рік - це період в 1-ша штурмова. Не вистачає відео з боїв за Київщину і Харківщину. Потрібні відео з Тарасом, де він чи його побратими працюють на мінометах, гарматах, ГРАД. Відеоспогади з Авдіївки, Київської області та інших локацій", - написав Михайло Ухман. 

Фільм про Хаммера - це не просто розповідь про життя певної людини, а частина української історії, яку треба увіковічнити.

"Хто має такі відео, пишіть мені. Будемо вдячні і не тільки. Важливо! Хто з бійців Збройних сил України захищав Київ і область і був поблизу підрозділу Хаммера - дайте знати, будь ласка.  Звертаюсь до сотень друзів та побратимів Тараса з якими він воював, приятелював, бився за Україну. Запитайте у знайомих, підніміть архіви старі і нові", - наголосив пан Михайло. 

До слова, Тарас Миколайович Бобанич (псевдо: Хаммер; нар. 15 березня 1989, Трускавець, Львівська область — пом. 8 квітня 2022, с. Вірнопілля, Харківська область)[1] [2] — український військовослужбовець, молодший лейтенант, командир 2-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу «Правий сектор», учасник російсько-української війни. Герой України (2022, посмертно).

 

Можливо, це чорно-біле зображення 1 особа та борода

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ