Читайте нас в соціальних мережах

Обгоріла частина тіла: вогонь кинувся на жительку Чортківщини, яка палила траву

Четвер, 26 вересня 2024 14:00
фото ілюстративне з вільних джерел фото ілюстративне з вільних джерел
Полум’я охопило жінку, яка намагалася спалити траву на Тернопільщині.

У 51-річної жительки села Білобожниця Чортківського району, яка намагалася спалити суху траву на своїй присадибній ділянці, обгоріло 18% тіла. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

«25 вересня місцева мешканка 1973 року народження зазнала травмування, намагаючись підпалити суху рослинність на власній присадибній ділянці. Жінка зазнала термічних опіків 18% тіла внаслідок спалаху парів бензину, який використовувався під час підпалу. Наразі потерпілу госпіталізовано до лікувального закладу», - зазначили у ДСНС.

Рятувальники просять жителів Тернопільщини не порушувати правила пожежної безпеки та подбати про своє життя та навколишнє середовище.

«Цей випадок є черговим нагадуванням про небезпеку, пов'язану з необережним поводженням із вогнем. Спалювання сухої рослинності – це не лише порушення правил пожежної безпеки, а й величезна загроза для життя людей та навколишнього середовища. Нагадуємо, що згідно з законодавством, спалювання сухої рослинності заборонено! Це може призвести до тяжких наслідків: від серйозних травм до масштабних пожеж, які вимагають оперативного реагування рятувальних служб», - наголосили рятувальники.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Лэна 26.09.2024, 18:38
Закон карми нixто не вigмiняв,нiчого палити траву
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ