Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі тимчасово змінили маршрути частини тролейбусів

П'ятниця, 06 вересня 2024 10:00
6-8 вересня частина тернопільських тролейбусів курсуватиме за зміненими маршрутами.

Як повідомили у міській раді, це пов'язано з вкладанням верхнього шару дорожнього покриття на кільці біля фабрики меблів "Нова".

6 вересня з 10:00 тролейбусний маршрут №5 з вул. Гоголя повертатиме на міст біля політехнічного університету, далі рухатиметься по просп. Степана Бандери до Збаразького повороту, прямуватиме на Протасевича, Лесі Українки і далі по маршруту.

Тролейбуси №7 з вул. Богдана Хмельницького їхатимуть в тунель, з тунелю повертатимуть праворуч на вул. Вояків дивізії "Галичина" попри естакаду, виїжджатимуть на просп. Степана Бандери, Збаразький поворот, вул. Протасевича, Лесі Українки, а тоді – по маршруту.

Тролейбусний маршрут №8 курсуватиме на ділянці "Газопровід-Ринок". Тролейбуси №9 з вул. Богдана Хмельницького їхатимуть в тунель, з тунелю повертатимуть праворуч на Вояків дивізії "Галичина", виїжджатимуть на просп. Степана Бандери, Збаразький поворот, вул. 15 Квітня, просп. Злуки, з просп. Злуки повертатимуть праворуч на Тарнавського, і тоді – по маршруту.

Тролейбус №11 з вул. Богдана Хмельницького прямуватимуть у тунель, далі повертатимуть праворуч на вул. Вояків дивізії "Галичина", потім ліворуч на Степана Бандери, вул. Слівенську, вул. Лесі Українки, Протасевича, 15 Квітня, Київську і тоді – по маршруту.

7 вересня (за необхідності 8 вересня) з 10:00 тролейбусний маршрут №8 прямуватиме по ділянці "Газопровід-Ринок", тролейбуси № 9 та №11 не курсуватимуть взагалі.

Тролейбуси №10 з Тарнавського повертатимуть ліворуч на просп. Злуки, з просп. Злуки їхатимуть на  вул. 15 Квітня, Протасевича, Лесі Українки, Слівенську, просп. Степана Бандери, вул. Руську, Острозького,  Гоголя, з вул. Гоголя повертатимуть на міст біля політехнічного університету, виїжджатимуть на просп. Степана Бандери і тоді прямуватимуть за звичним маршрутом.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ