Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі недобросовісний забудовник ошукав людей

Понеділок, 02 вересня 2024 18:14
Серед інвесторів є багато учасників АТО, військовослужбовців, які захищають нашу землю від ворога, але, на жаль, не можуть захистити свої сім’ї від свавілля забудовника.

У справу втрутився народний депутат Андрій Богданець.

«… Ми розуміємо, що виконання договірних інвестиційних умов будівництва є виключно компетенцією учасників договору, але наш будинок є найбільший будинок в межах міста Тернополя, який не добудований вже багато років і налічує велику кількість ошуканих інвесторів… Андрію Володимировичу, просимо у Вас термінової допомоги у вирішенні нашого питання… » саме із таким запитом до політика звернулися інвестори ЖК «Щастя», що знаходиться на вул. Тарнавського, 7.

Попри недотримання умов інвестиційного договору забудовник дає інвесторам нові та нові обіцянки: відновити будівництво, залучити нового інвестора, отримати кредит на добудову. Проте, реальні зміни – відсутні.

– Це вже не перше звернення від інвесторів, порушені у зверненні питання тривалий час розглядалися різними органами та посадовими особами (в тому числі, як реакція на ініційовані мною депутатські звернення), прогресу у його вирішенні, на жаль так і не досягнуто. Незважаючи на наявність повноважень, місцева влада не вживає жодних дієвих заходів для вирішення даної проблеми і робить вигляд, що проблеми жителів громади її не стосуються,  обурився Богданець.  

Він вкотре направив депутатські звернення до Тернопільської міської ради, ТОВ «МАКБУД», Тернопільської обласної державної адміністрації, СВ Тернопільського РУП ГУНП в Тернопільській області, Відокремленого структурного підрозділу «Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя».

– Очікую відповіді на мої звернення та сподіваюся на позитивне вирішення питання інвесторів ЖК «Щастя»,  підсумував народний депутат. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ