Читайте нас в соціальних мережах

Михайло Головко хотів знову очолити Тернопільську облраду: йому відмовили у письмовій формі (документ)

Вівторок, 06 серпня 2024 16:46
Сьогодні 6 серпня, знову відбулася сесія Тернопільскої обасної ради. Збирали депутатів для того, аби розглянути заяви екс-очільника Тернопільської обласної ради Михайла Головка з вимогою виконати рішення суду.

Нагадаємо, 1 серпня Михайла Йосифовича апеляційний суд поновив на посаді.

За словами першого заступника голови обласної ради Володимира Болєщука, 2 і 5 серпня від Михайла Головка на адресу суду надійшли дві заяви – і обидві про те, щоб депутати виконали рішення суду і поновили його на роботі. Під час засідання депутати проголосували «за» те, щоб надати відповідь Михайлу Йосиповичу про те, що його звільнення 1 серпня відбулось у законний спосіб.

Тож сесія Тернопільської обласної ради закрилася дуже швидко.

Попередньо депутати прийняли рішення, який ще раз підтвердили звільнення Михайла Головка з посади голови облради удруге. У цьому рішенні викладена вся послідовність звільнення опального голову з посади. Детальніше – читайте нижче.

Таким чином, єдине сьогоднішнє рішення Тернопільської обласної ради - це лист-відповідь Михайлу Головку на його два звернення щодо поновлення на посаді голови обласної ради. Йому у письмовій формі аргументували, що він наразі не займає жодної бажаної посади.

Також Володимир Болєщук видав розпорядження про виплату коштів. Грошей обласна рада немає, тож шукатиме ОДА. Таким чином, пояснює перший заступник голови облради, всі дії, які передбачались для виконання суду, були зроблені.

8822.jpg

8823.jpg

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ