Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині бригада «швидкої» врятувала життя військовослужбовцю

Четвер, 09 травня 2024 15:44
Тема наших захисників особливо чутлива у суспільстві, яке мусить адаптуватися до нових реалій, але, на жаль, робить це не настільки швидко, як того вимагають обставини, кажуть тернопільські медики «швидкої», які днями допомогли військовому.

 

Так, бригада Озернянського пункту постійного базування Зборівської підстанції Бережанської станції Е(Ш)МД у складі фельдшера Фрищин Катерини і водія Вороховича Петра отримала особисту подяку від захисника, який викликав медиків під час виконання службових обов’язків.

«Пацієнт нашого Центру потрапив у ситуацію, в якій йому було складно безперешкодно та швидко отримати якісне медичне обслуговування, хоча він і перебував у критичному стані. Високий артеріальний тиск, підвищений рівень глюкози, болі в ділянці серця, гіперемія обличчя, тривожність, надмірна маса тіла та інші хронічні захворювання в анамнезі. А ще за плечами служба на передовій в гарячій фазі війни.

 Потрапити до рук нашої Катерини Михайлівни стало справжньою удачею, адже діагностувавши ознаки гострого коронарного синдрому, врахувавши історію чоловіка, який цього ж ранку вже отримав неприємний досвід в одному з місцевих медичних закладів, вона доставила його за призначенням і виборола шанс на порятунок», - кажуть в КНП "ЦЕМД та МК" ТОР.

Вже в іншому лікувальному закладі під час дообстеження було остаточно підтверджено гострий інфаркт міокарда та надано медичну допомогу в повному обсязі. Зараз пацієнт почувається чудово. Після багатьох років життя з гіпертонічною хворобою, яку він не корегував медикаментозно, він відчув полегшення і піднесення як тіла, так і духу. Чоловік неодноразово телефонував представникам Центру, щоб особисто подякувати78 бригаді за професіоналізм.

«Маємо велику надію на те, що медична система з часом працюватиме злагоджено та ефективно на всіх рівнях, адже кожен наш воїн заслуговує на повагу, людяне відношення та індивідуальний підхід у вирішенні проблем зі здоров’ям», - додають у КНП "ЦЕМД та МК" ТОР.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ