Читайте нас в соціальних мережах

Енергетики дали роз'яснення, кому на Тернопільщині вимкнуть сьогодні світло

Середа, 08 травня 2024 16:30
У ВАТ "Тернопільобленерго" пояснили, кому сьогодні ввечері слід очікувати вимкнення світла. 

"На Тернопільщині сьогодні знову вводяться графіки обмеження потужності для юридичних споживачів! За вказівкою диспетчера НЕК "Укренерго" в Тернопільській області сьогодні, 08 травня, з 18:00 до 23:00 год вводяться в дію графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) для підприємств! Дане рішення обумовлено дефіцитом потужності в Об’єднаній енергосистемі України внаслідок обстрілу енергетичної інфраструктури країни. Будуть застосовані п'ять черг ГОП для юридичних споживачів. Відключення електроенергії для побутових споживачів на разі не передбачається. Проте, зважаючи на виникнення дефіциту в об'єднаній енергосистемі країни, закликаємо споживачів використовувати електроенергію ощадливо", -наголосили енергетики. 

За повідомленням НЕК «Укренерго» в енергосистемі наявний дефіцит електроенергії, особливо важка ситуація очікується сьогодні з 18:00 год. до 23:00 год.

Саме тому, енергетики просять всіх споживачів зменшити споживання електроенергії, особливо в пікові години: вранці з 7:00 до 10:00 і ввечері з 18:00 до 23:00.

Не вмикайте одночасно потужні електроприлади, вимикайте світло в порожніх приміщеннях, перенесіть прання на нічні години.

Такі прості кроки допоможуть енергосистемі безпечно пройти цей важкий період.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ