Читайте нас в соціальних мережах

Шукають лікарів вузьких напрямків та медичний персонал у лікарнях Тернопільщини

Вівторок, 23 квітня 2024 13:13
У Тернопільській області пропонують роботу лікарям та медичному персоналу.

Зокрема місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи 166 актуальних вакансій медичного напрямку. Про це під час брифінгу розповіли директор Тернопільського обласного центру зайнятості Микола Городецький та заступник начальника відділу активних програм зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості Оксана Лебідь.

Найбільший попит на вакансії: лікарів (94 вакансії); медсестер/медбратів (57 вакансій); молодшого медперсоналу (13 вакансій).

Відомо, що є потреба у лікарях вузьких напрямків: інфекціоністах, невропатологах, ортопедах-травматологах, ендокринологах, ЛОРах, психіатрах, фтизіатрах, хірургах, бактеріологах, акушерах-гінекологах, лікарях функціональної діагностики, нефрологах.

Серед запропонованих зарплат: 25 тис. грн – у лікаря-психіатра, 20 тис. грн – в сімейного лікаря, лікарів: терапевта, анестезіолога, невропатолога, патологоанатома, педіатра, рентгенолога, психіатра, психолога, ортопеда-травматолога, бактеріолога, отоларинголога, офтальмолога, нейрохірурга, фтизіатра, хірурга, нефролога, кардіолога інтервенційного та фізичного терапевта. Також 15-20 тис. грн пропонують лікарям з ультразвукової діагностики, ендокринологам, акушерам-гінекологам, серцево-судинним хірургам, фельдшерам та медсестрам/медбратам.

Нагадаємо, з початку 2024 року роботодавці пропонували майже 400 вакансій для медпрацівників.

За детальнішою інформацією запрошують звертатися у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil або у Тернопільський ОЦЗ за тел. (063) 5765756.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар