Читайте нас в соціальних мережах

Обгородили кліткою та встановили замок: у Тернополі маму з доньками не пустили на дитячий майданчик (відео)

Неділя, 28 травня 2023 10:00
У Тернополі на вулиці Тарнавського, ОСББ "Файний двір" обгородили дитячий майданчик на прибудинковій території кліткою, встановили замок, і не пускають дітей з інших будинків навіть на гойдалки. 

Коли тернополянка Ніно зі своїми двома дочками завітали на майданчик, то жінці довелося постояти під кліткою, а її діти видерлися на огорожу.

Ні дітей, ні маму ніхто не пустив на дитячий майданчик. 

"Я тепер знімаю чарівне сторіс, тому що виявляється в подвір'ї будинку не можна дітям зайти погойдатися, бо вельмишановне панство в нашій вільній Україні може собі таке дозволити. Тому ми з дівчатами прийшли - подивилися на чудокліточку на чудових батьків. Як це гарно. Дужу чудове наше місто. Тому шановна спільнота, тут на провулочку Тарнавського не заходьте, тому що тут виявляється не можна йти із дітками на подвір'ячко просто погойдатися. На наше подвір'я можна зайти, а тут виявляється - ні, тому. Зауважте собі, що на провулку Тарнавського не заходьте, бо це клітка - і діти дивляться через огорожу, як інші діти гойдаються. Ну що ж діти ходімо і йдемо на інший майданчик", - відзначила тернополянка Nino.

У коментарях до посту, деякі тернополяни захищали власників ОСББ, відзначивши, що мовляв чужі діти нищать майданчик, тобто свої не нищать, відповідно їм за власні гроші довелося відновлювати конструкцію, відтак встановили клітку і замок, щоб майданчик не знищили чужі діти. 

Nadiia Denys

Це правильно зробили, Бо деякі діти не знають як себе поводити на майданчику, нищать майданчик ,а поки заселиться весь будинок то тим дітям не буде взагалі вже де гратися і це правильне рішення.

Volodymyr Kosyuk

Немає нічого дивного. Мешканці вклали дуже великі гроші і не хочуть, щоб їм все знищили. Подивіться на інші загальнодоступні дитячі майданчики, там все вже знищено, а ремонтувати нема кому. Тому підтримую їх, люди цінують свою працю.

Та адекватні люди розуміють, що дитячий майданчик це не приватна власність і там мають право гратися усі діти. 

Артур Клименко

Самий кращий вихід з цієї ситуації ,визвати слідчо оперативну групу,поліцію,написати заяву на голову ОСББ та тих мамочок(які вас не впускали),за незаконне привласнення території та порушення прав і свобод дітей(людини). А також написати заяву за дискримінацію дітей!!! І повірте,через пару днів того забору не буде. Ну або зроблять вільний вхід. І плюсом до того всього з тих розумників затягнути моральну компенсацію! Після таких дій,в тих людей не буде більше бажання перешкоджати вільному пересуванню вашим діткам.

Ігор Колодій

Ви шо йобнулись голубокрові.

Вихочете країну за яку гинуть хлопці а самі лайно ділите ,стид і позор тим хто в цьому будинку живе.

Володимир Васильович Бельський

Ганьба, підермени, тут нема і не може бути пояснень...

Оксана Храпцьо

Ті мешканці які живуть і дотримуватися думки, що вони такі класні , круті бо облаштували майданчик за власний кошт. І коли приходить мама і просить зайти , а їй відмовляють мотивуючи тим "ну це з ми це зробили" , так чинять тільки цинічні люди, без краплі людяності. Зовсім різні речі коли діти не чемні і нищать майно, то можна їх попросити залишити територію. Але ж ні ...

Багато запитують чому у своєму дворі не роблять таких майдачиків. Тому що в багатоповерхівках живуть різні категорії людей з різними фінансовими можливостями. Але вам мешкацям новобудов цього не зрозуміти. Вам краще вигуляти своє "біле пальто".

Р.с ніколи не відвідуємо такі майданчики.

Віктор Сиротюк

Доброго дня всім, прочитав і здригнувся... це українці пишуть? Ті яких діти, чоловіки, батьки захищають це? Це Українська земля, так не можна люди! Це наші діти! Наші! Які замки? Як так? Невже в окопі військовий воює за свій дитячий майданчик? Мені ніяково... соромно якось... і як подано і як прокоментовано... то ми за це?

Vova Havryliuk

 ви одне забуваєте, це місце загального користування, а не приватна власність, де кого хочу впускаю, а кого хочу -ні

Іра Ціпцюра

Дуже би сильно хотіла на Вас подивитися, коли ти йдеш з дитиною а вона хоче погратись а ти їй каже:- ні дитинко цей двір приватний і цей двір приватний і взагалі все приватно, жесть, ви що там подуріли, ще колючим дротом затягніть

Natalia Kovalchuk

Дикість якась! Всі тепер так відгороджують двори, що інколи навіть не зрозуміло, як пройти, куди потрібно, бо все на замках. А дитячі майданчики з отакими оголошеннями - це якесь дно. Можна їх зачиняти на ніч, але не впускати дітей, це дуже дивно.

Olga Didenko

А це взагалі законно? Прибудинкова територія хіба у приватній власності чи колективній? Якщо по подвірʼю мають право проходити чи проїжджати без перевірки прописки у цьому дворі, то звідки право відгородити частину спільної власності сіткою?

Nataliya Veretyuk

Ппц цей поділ на віп і простих смертних це якась жесть. Всюди забори всюди клітки. Це майже у всіх новобудовах так само. Коло нас також новий будинок все загороджено всередині гарна дитяча площадка але дітей з сусідніх бідніших старіших будинків туди не пускають

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #6 Олена 30.05.2023, 17:45
Добрий день, а може хай задумаються ті ОСББ та ЖКГ що потрібно і біля своїх будинків зробити або доробити майданчики, а то маємо що маємо в більшості залишки 90-тих , і всіх це влаштовує, кому неподобається нехай ідуть в сусідній, а якщо огородили сусідній бо вклали величезні кроші, які при пошкоджені ніхто нікому не відшкодує, а як ми знаємо - не моє, не шкода, то обливаємо будем людей які старались для свої платників. Якби обновили інвентар усі то ніхто ні відкого не закривався.
Скарга
-1 #5 Григорій 28.05.2023, 16:44
І ви претеся до Європи? Та вас потрібно огородити кліткою і показувати європейцям з надписом "людиноподібна істотота тернопільська".
Скарга
-1 #4 Борис 28.05.2023, 15:39
:-* Кончині люди тай крапка. Повикидати ті забори срані
Скарга
0 #3 йди на ХУ-ХУ-й бариг 28.05.2023, 12:41
осбб долбойоби
Скарга
+2 #2 Тетяна 28.05.2023, 11:48
Коли територія біля будинків належала ЖЕКам,такого абсурду не було…Дітки збиралися з кількох дворів і гралися разом,було більше спілкування! А зараз,вдома компʼютер,а на вулиці-клітки! Жах! Це-не приватний будинок!,це-тер иторія загального користування.Лі квідуйте всі ОСББ і поверніть території ЖЕКам,хай діти ростуть дружніми і добрими,хай спілкуються по-більше,грают ь футбол,катаютьс я на гойдалках.
Скарга
-2 #1 Михайло 28.05.2023, 10:46
Добрий день. У вас взагалі то цензура існує? Подивіться які ви коментарі показуєте?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ