Читайте нас в соціальних мережах

Маленьких тернополян запрошують писати разом радіодиктант від Пса Патрона

П'ятниця, 31 березня 2023 17:43
4 квітня, у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, пройде радіодиктант для дітей молодшої і середньої школи. Долучитися до нього можуть і учні тернопільських шкіл.

 

Диктант буде про безпечну поведінку з мінами та нерозірваними боєприпасами.

Він звучатиме 4 квітня о 15:00 на хвилях Українське радіо голосом Пса Патрона із популярного мультфільму. А перед диктантом, о 14:40, в ефірі буде розмова з представником ДСНС про забруднення України мінами і вибухонебезпечними предметами та про важливість навчання дітей правил безпечної поведінки.

Перевірити правильність написання диктанту можна буде за дві години після його завершення у соціальних мережах та на офіційних сайтах ДСНС, ЮНІСЕФ та Українського Радіо.

Щоб написати диктант і дізнатися правила, що рятують життя слухайте прямий ефір на Українському радіо на FM-частоті вашого міста, на сайті Українського Радіо, у мобільному застосунку suspilne.radio або у додатку Дія.

▪ увімкніть пряму трансляцію онлайн:

  • YouTubе ДСНС —> https://bit.ly/3TXD8Sd
  • Facebook ДСНС —> https://bit.ly/3lRe5DS
  • або на Facebook/YouTube сторінках UNICEF Ukraine, Українського радіо чи на Facebook Центр протимінної діяльності, Міністерство освіти і науки України.

▪ прийдіть у Спільно Точку у вашому місті завчасно та зареєструйтеся на диктант.

Батьків маленьких школярів закликають долучати малечу до написання, знімайти фото та відео, як вони пишуть диктант, і публікувати це в соцмережах із хештегом #СпільноДиктант.

338983674_685272076617407_9170124284656394309_n.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ