Читайте нас в соціальних мережах

Попросив вибачення у родичів загиблого: смертельна ДТП за участю нардепа сталася на Тернопільщині

Неділя, 19 березня 2023 22:48
Сьогодні, 19 березня, на Тернопільщині, за участю народного депутата сталася смертельна аварія. 

Про це повідомив сам нардеп Володимир Гевко у Фейсбук. 

"Сьогодні трапилася дорожньо-транспортна пригода, яка закінчилася трагедією. Одним з учасників цього жахливого інциденту був я, іншого лікарі, на жаль, врятувати не змогли. Через це хочу повідомити наступне - з перших хвилин цієї трагедії я співпрацюю зі слідством і співпрацюватиму надалі. Я зі свого боку пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики, здав усі необхідні аналізи і надалі буду брати участь у всіх слідчих та процесуальних діях. Досі не можу прийти в себе. На жаль, трагедії на дорозі - не рідкість. Але нам завжди хочеться вірити, що цього ніколи не трапиться з нами", -відзначив Володимир Гевко. 

Також нардеп попросив вибачення у родичів загиблого.

"Приношу щирі співчуття і вибачення близьким загиблого. Немає таких слів, які можуть зарадити цій біді. Але я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб родина трагічно загиблого отримала усю підтримку й допомогу, яка потрібна для того, щоб пережити це страшне горе. І останнє. Мені дуже важко від того, що трапилося. Знаю, що родичам загиблого ще важче. Я не знаю, як знайти в собі сили пережити цю трагедію. Ще раз приношу щирі співчуття родині загиблого", - зауважив нардеп. 

Коментарі  

+1 #1 Правда 20.03.2023, 20:06
Вибачення це правильно но всевишній наказує злодіїв і брехунів за поступки. Пан депутат своїми діями нас простих людей рахує за бидло і його декларація показують те, що наш слуга народу не слуга, а брехун і злодій.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ