Читайте нас в соціальних мережах

Сергій Шкарлет набухався до всир@чки з головою Тернопільської ОВА Трушем, - екснардеп Мосійчук

Субота, 18 березня 2023 13:19
голова Тернопільської ОВА та ексміністр освіти Сергій Шкарлет голова Тернопільської ОВА та ексміністр освіти Сергій Шкарлет
Український політик, журналіст, народний депутат України VIII скликання Ігор Мосійчук на власній сторінці у Фейсбук заявив, що причиною звільнення Сергія Шкарлета з посади Міністра освіти та науки України є банальна п'янка з головою Тернопільської ОВА Володимиром Трушем у місцевому ресторані "Хутір". 

Про це Ігор Мосійчук написав пост.

"Сергій Шкарлет йде з посади міністра освіти та науки України! А ще декілька днів тому набухався до всир@чки з головою Тернопільської ОВА Трушем та ректорами ТНЕУ у ресторані «Хутір» і поводили вони себе як типові свині. Наче не війна на дворі, і наче не хоронимо щодня кращих з кращих. А ми попереджали, Сергій не пий водочки бо хряком відставним станеш і Труша за собою потягнеш. А ресторан «Хутір» суперовий, сам там не раз і не два вечеряв, смачно, рекомендую і чарку потягнути звичайно можна, але ж вміру, війна все ж таки! Українець будь людиною, не перетворюйся в Шкарлета і Труша!", - написав Ігор Мосійчук. 

І справді, Сергій Шкарлет днями відвідував Тернопільську область.

А саме, два дні тому голова Тернопільської ОВА Володимир Труш в себе на сторінці запостив інформацію, що на Тернопільщині за участю Сергія Шкарлета розпочався активний форум «Здорова Україна – Здорова громада – Фізична культура в Новій українській школі».

Вчора, "Тернопляни", писали, що Шкарлет іде з посади посади міністра освіти й науки.

На зображенні може бути: 1 особа, борода, сидить та у приміщенні

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Бузько 19.03.2023, 18:43
І скільки ще в нас міністрів-алкаш ів?
Скарга
0 #2 Правда 19.03.2023, 18:03
Привезли мента в область і дали добро з верху творити чудеса та ходять чутки, що за Порохоботів ходили відкати помірковані, а при цьому типові 50 % і наперед то є за що бухати та ще премії злодіям патрульним вручати.
Скарга
+2 #1 Григорій 18.03.2023, 19:22
Два сапога - пара. І обидва на ліву ногу.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ