Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян просять задонатити на "очі" для наших захисників

Понеділок, 30 січня 2023 16:40
Тернопільським військовим потрібні дрони. Усіх, хто має таку змогу, наші захисники закликають долучитися до такого необхідного збору на Mavic 2 enterprise з тепловізійною камерою.

 

Про збір на двох таких красенів оголосив в соцмережі «Фейсбук» боєць ДУК «Правий сектор» Назар Сарабун, написавши красномовний пост.

«Про таких кажуть: "Душа компанії". Можливо дещо мовчазний і з характером, але щоразу коли потрібно було виконувати найскладнішу роботу, він йшов перший. На його рахунку десятки орків. Ввечері, за кавою і цигаркою всі обговорювали його роботу, він мабуть любив коли його хвалять. Таких в нас небагато, я б сказав одиниці…

Черговий холодний ранок, і група "по сірому" виходить на роботу. Це мала бути масштабна операція з виявлення і знищення рсні. Все під його чітким наглядом. В ефірі повідомляють, що всі розрахунки накрила арта і танчик. Приліт осколка і нашого вірного друга пробиває наскрізь. Ми залишилися без очей вночі…

Так це він Mavic 2 enterprise з тепловізійною камерою. Який виявляв позиції ворога вночі, беріг життя розвідників і ми мали змогу точково розносити переляканих окупантів на більш подрібнений агрегатний стан», - пише Назар Сарабун.

Після цього дрон хотіли «реанімувати», але, на жаль, почули вердикт майстра: "ремонту не підлягає". Тож тепер потрібно якнайшвидше купити два нових, аби підсилити підрозділ. До слова, власнику найбільшого доната бійці пообіцяли надіслати героїчний борт, з відеоматеріалами його ефектної роботи.

Реквізити:

Монобанк

5375411202834797

https://send.monobank.ua/jar/9trCPxEQhp

Приват24:

5457085000511608 (гривня)

4731185633851651 (долар)

PayPal:

GorgonaX13@icloud.com

Додати коментар