Читайте нас в соціальних мережах

Стало відомо, як на Тернопіллі вимикатимуть світло з 30 січня до 5 лютого (графік)

Неділя, 29 січня 2023 09:34
На Тернопільщині вимикатимуть електроенергію по-новому. Що змінилося?

 

ВАТ "Тернопільобленерго" оприлюднило стабілізаційний графік погодинних вимкнень електричної енергії на наступний тиждень – з 30 січня до 5 лютого.

В даному графіку, на відмінну від попередніх, виходячи із звернень споживачів, переставлено місцями зони "можливого вимкнення" та "вимкнення". Тепер після періоду коли електроенергія є, йде період "вимкнення електроенергії", а далі період "можливого вимкнення".

"Як і  раніше, передбачається черговість вимкнення 6 через 3 години або 3 через 6 годин. Тобто, виходячи із погодинного навантаження на енергосистему, енергетики будуть корегувати це навантаження, вмикаючи або вимикаючи певну групу споживачів.

В разі раціонального використання електричної енергії споживачами та дотримання Тернопільською областю доведених НЕК "Укренерго" лімітів споживання електричної енергії, енергетики намагатимуться відключати тільки основні черги. Але, потрібно бути готовими і до застосування додаткових черг, при збільшення обсягу споживання електричної енергії або ж зменшенні дозволеної величини потужності на область", – повідомляють на сайті ВАТ "Тернопільобленерго".

Також, додають енергетики, час вимкнення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10-20 хвилин.

«Таке відхилення пов'язане із технологічним процесом перемикання між чергами. Електроенергія може бути відсутня також з інших причин, зокрема через аварії або ремонтні роботи в електромережах», - додають у компанії та наголошують - електроенергію потрібно використовувати розсудливо, не вмикати енергоємні прилади одночасно, а користуватись ними лише за потреби та максимально мінімізувати споживання електроенергії з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Детальніше про те, як вимикатимуть світло в Тернопільській області наступного тижня – дивіться у новому графіку погодинних вимкнень електричної енергії:

c799e872542681cf.jpg

Коментарі  

0 #2 Uscnm 01.02.2023, 22:28
Графік не правильний.
Скарга
0 #1 Вася 31.01.2023, 11:11
ЯКИЙ ГРАФІК, ЯК З 24 ГОДИНИ Є ТІЛЬКИ 6 ГОД ССВІТЛА , НАПЕВНО ТРЕБА КОМУСЬ МОРДУ БИТИ
Скарга

Додати коментар