Читайте нас в соціальних мережах

За сприяння мера: у Бучачі зловили бізнесмена, який незаконно відправив більше 200 чоловіків за кордон, - громадський активіст

П'ятниця, 20 січня 2023 21:15
У місті Бучач, що на Тернопільщині, місцеві бізнесмени за погодженням з мерією відправили за кордон більше 200 чоловіків у військовий час. 

Про горе-схему чиновників з підприємцями розповів на власній сторінці у Фейсбук Роман Довбенко.

"Сьогодні СБУ накрила бучацького бізнесмена Хахулу Діму та його спільника, в організації та сприянні в незаконному перетині кордону 200+ осіб чоловічої статі. Спільника затримано ще вдень, а в Хахули покищо вилучили телефон та проводять обшуки. Цікаво те, що велику частину клієнтів до Хахули направляв наш мер міста - Фреяк та його заступник - Вонсяк, але до них «питання» буде пізніше і можливо тільки фінансове, адже вони друзі начальника СБУ - Заяця Андрія і звісно, що доказів може в якийсь час бракнути", - відзначив активіст з Бучача Роман Довбенко.

Також Роман Довбенко натякнув що до схеми причетний працівник СБУ.

"До дій працівників прокуратури, Тернопільського СБУ та до слідчих поліції, наразі зауважень жодних нема, а ось начальничок - Заяць, вже в червні пробував побрити Хахулу приїжджавши до нього разом із своїм заступником - Доскочинським (розмовляв з Хахулою Доскочинський), а вже в липні внесли в ЄРДР провадження, яке реалізовували аж до сьогодні. Тому по даній справі «регульнути» питання, з великою ймовірністю, будуть пробувати ще. Якщо раптом далі виявляться ознаки «такого», то в цьому випадку ми обов‘язково реєструватимемо безліч скарг на працівників СБУ, а також розповім всі деталі в публічному просторі, тегаючи перших осіб держави. Я розумію, що СБУ дуже ненавидить мене, але тут, все має бути справедливо", - зауважив Роман Довбенко. 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Sofa 22.02.2023, 15:01
A so pro chortkovi ??
Скарга
+1 #1 Григорій 21.01.2023, 09:18
На фронт, в окопи і чинуш СБУ і Хахулу зі спільниками! Одним миром мазані.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ