Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська медикиня з «Азовсталі» отримала орден «За мужність» від Президента України

Субота, 03 грудня 2022 17:30
Катерина Поліщук з Тернопільщини, яку знаю весь світ як «Пташку» з «Азовсталі», отримала почесну нагороду.

 

Її відзначили орденом «За мужність ІІІ ступеня» за підписом Президента України Володимира Зеленського. Про це вона розповіла у соцмережі.

«Нагороду я присвячую моїм полеглим побратимам, які навчили мене мужності. Багато емоцій про цю нагороду, але… я вдячна і наполегливо працюватиму далі», - написала Катерина Поліщук.

Вона також висловила слова підтримки очільнику держави, відзначивши, що пишається жити в країні з таким президентом.

«Поважаю та всім серцем підтримую нашого Президента, і переглянула про нього думку з початком повномасштабного вторгнення. Це справжній лідер та керівник. Не всі рішення зрозумілі широкому загалу, проте шлях до перемоги стрімкий і наполегливий. Дякую йому. Це надлюдська відповідальність та титанічна праця. Критикувати і поливати брудом можуть лише люди, які близько не уявляють масштаби його відповідальності і не спроможні відповісти навіть за себе та свої дії. Це лідер, а не «лідер». Бо він попереду, а не за спинами.

Це моя позиція і мені чхати хто що про неї думає. Вона становилась 24 лютого 2022 року та залишається непохитною. В цих очах втома, вдячність, мужність і вірність. Він зробив свій вибір. І я пишаюсь жити і боротись з ним. Хто б що не казав», - підкреслила «Пташка».

318130307_132016826350943_8979344612702809188_n.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар