Читайте нас в соціальних мережах

Міський голова Тернополя порадив головам ОСББ купувати генератори (відео)

Четвер, 22 вересня 2022 17:30
Щоб уникнути неприємностей зимою, міський голова Тернополя в ефірі Радіо Roks, порадив головам ОСББ придбати генератори, орієнтуючись на кількість квартир у житловому будинку. 

Готуючись до складної зими, відповідно сьогодні на котельнях Тернополя проводиться робота по облаштуванню додаткових колодязів по забору технічної води, в разі якщо будуть перебої з водою, забезпечення додатково дизельними генераторами, якщо будуть перебої з електрикою та запуск максимального використання на альтернативному виді палива, якщо буде проблема з газопостачанням. 

"Віялові відключення світла поки що не передбачені, але ми щодня бачимо бомбардування цих об'єктів, тому до цього варто готуватися, це цілком реальна річ, - наголосив Сергій Надал. - Раджу обов'язково головам ОСББ купувати генератор, і усім до речі, адже починається ажіотаж на генератори, та перед тим як купувати варто визначити потужність, який генератор зможе забезпечити потреби вашого будинку. Ми придбали такі генератори для медичних закладів, а також оголосили конкурс для придбання генераторів для садочків та наших котелень міста". 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар