Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині зустріли чотирьох загиблих військових (фото, відео)

Четвер, 22 вересня 2022 15:47
Сьогодні, 22 вересня, на Тернопільщині зустріли чотирьох загиблих Героїв. 

Сьогодні Байковецька громада, рідні, друзі, військові побратими, сотні знайомих і незнайомих людей з Тернополя та навколишніх сіл востаннє провели Тараса Леня до батьківської хати у Романовому Селі. Ще зовсім юний, але вже офіцер Збройних Сил України, загинув, захищаючи нашу державу від загарбників-рашистів.

Здавалося, що вся дорога від початку села, де зустріли машину з тілом, аж до самої оселі, була вкрита квітами і полита сльозами чоловіків і жінок, що на колінах віддавали шану Героєві, котрий віддав своє життя заради життів мільйонів українців.

 

 

 

 

Чортківська громада навколішки зустріла двох загиблих на російсько-українській війні Героїв Холодюка Романа та Жибчука Василя.

Жибчук Василь – командир бойової машини механізованого батальйону, молодший сержант, призваний на військову службу 24 лютого. Загинув у бою 14 вересня у м. Лисичанськ. Герой родом із м. Маріуполь, де досі в окупації перебуває його матір. Сестра із дітьми, тікаючи від війни, знайшла прихисток у Чорткові.

Холодюк Роман – солдат, водій аеромобільного батальйону військової частини А2120 загинув 14 вересня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Отримав вогнепальне осколкове поранення, несумісне з життям. Чоловік з перших днів війни не зміг залишатись осторонь, ставши добровольцем. Спершу служив у Чорткові, а потім, відчуваючи свою необхідність на фронті, поїхав на передову.

Чин похорону Жибчука Василя відбудеться у п’ятницю, 23 вересня, о 10 год. у Соборі верховних апостолів Петра і Павла.

Чин похорону Холодюка Романа відбудеться у п’ятницю, 23 вересня, о 14 год. у с. Горішня Вигнанка у церкві Різдва Пресвятої Богородиці.

 

 

 

 

 

На Бучаччині  зустріли загиблого воїна Степана Березніцького.

Похорон завтра 23 вересня о 12:00 у селі Джурин.

Вічна пам'ять і шана Герою.

Рідним щирі співчуття.

Герої не вмирають!

Героям Слава!

На зображенні може бути: 1 особа та борода

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ