Читайте нас в соціальних мережах

Повернули акциз на паливо та дозволили звільнятися з війська чоловікам, у яких 3 дітей, - нардеп з Тернопільщини

Четвер, 22 вересня 2022 20:30
Нардеп з Тернопільщини Ігор Василів розповів, які рішення вдалося прийняти депутатам Верховної Ради України на крайньому сесійному засіданні. 

"Дозволили звільняти з військової служби військовослужбовців за наявності у них трьох і більше дітей віком до 18 років. Повернули акциз на паливо (для Міноборони лишили нульову ставку на період воєнного стану), завдяки чому забезпечимо фінансування експлуатаційного утримання та ремонту доріг і штучних споруд, а також будівництво/реконструкцію міжнародних автомобільних пунктів пропуску з країнами ЄС", - відзначив Ігор Василів, депутат ВРУ. 

Також депутати проголосували за євроінтеграційним законом №6477 підтримали створення Національного реєстру викидів та перенесення забруднювачів, що є одним із нашим міжнародних зобов’язань. Даний реєстр дозволить визначати пріоритети для скорочення та ліквідації найбільш шкідливих викидів у взаємодії з громадськістю.

В Україні утворили тимчасову слідчу комісію ВР з питань розслідування фактів сексуального насильства, вчиненого внаслідок збройної агресії рф та звернулися до ООН, урядів та парламентів країн світу із закликом не визнавати результати псевдо-референдумів на тимчасово окупованих територіях України, запровадити додаткові жорсткі секторальні, фінансові, персональні санкції проти рф та її керівництва, а також збільшити надання військово-технічної допомоги Україні. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ