Читайте нас в соціальних мережах

Звільнився з роботи Сергій Бабій, заступник начальника податкової Тернопільщини, на черзі керівник

Четвер, 08 вересня 2022 16:57
З власних джерел "Тернополянам" стало відомо, що Сергій Бабій, який донедавна обіймав посаду заступника начальника податкової Тернопільської області, написав заяву на звільнення. 

Днями, чиновника зловили на хабарі у розмірі 5 тисяч доларів. 

При затриманні Бабій намагався втекти на власному авто, наїхавши на ноги правоохоронцю. 

Голова комітету у Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев заявив, що це робилося з мовчазної згоди керівника, відтак і той має піти з посади. 

1 вересня, одному із заступників начальника податкової у Тернопільській області Сергію Бабію, якого зловили на хабарі у розмірі 5 тисяч доларів, обирали запобіжний захід у Тернопільському міськрайонному суді - тримання під вартою на 60 діб з правом внесення застави 1 мільйон гривень.  

Бабій сплатив заставу та з СІЗО попрямував додому, і оскільки ситуація набула розголосу то пішов на місце своєї роботи і написав заяву на звільнення. 

Також "Тернополянам" стало відомо, що його безпосередній керівник - Михайло Яцина - начальник податкової у Тернопільській області зараз перебуває на лікарняному, включно до 9 вересня, а з понеділка, 12 вересня також пише заяву на звільнення. 

Крім того, завтра, 9 вересня, у Тернопільському апеляційному суді прокуратура оскаржуватиме запобіжний захід для Бабія. 

Початок засідання о - 9.30, головуюча суддя Ірина Лекан. 

Якщо апеляція підтримає прокурора, то Бабія візьмуть під варту в залі суду, якщо ж ні, то він і надалі перебуватиме вдома, і ходитиме у суд та до слідчого по вимозі. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ