Читайте нас в соціальних мережах

Активісти «Тернопільського Меморіалу» та компанія «Конті» передали більше тонни смаколиків переселенцям

П'ятниця, 12 серпня 2022 16:45
Громадська організація «Тернопільський Меморіал» спільно з кондитерською компанією «Конті» передали більше тонни солодких смаколиків внутрішньо-переміщеним особам.

Голова ГО «Тернопільський Меморіал» Святослав Півторак розповідає, ще до початку повномасштабної війни неодноразово проводили благодійні акції спільно з цією компанією.

— «Конті» вже чверть століття є одним з лідерів кондитерського ринку в Україні. Спільно з ними ми вже провели низку благодійних акцій у Тернополі. До повномасштабної війни ми підтримували талановиту молодь міста — юних спортсменів, літераторів, художників, — говорить Святослав Півторак. — Зараз ми переформатували свою діяльність відповідно до воєнного часу. Оскільки у Тернополі зараз перебуває велика кількість внутрішньо-переміщених осіб,  ГО «Тернопільський Меморіал» звернувся до «Конті», аби вони надали свою кондитерську продукцію. Отримані солодощі роздаємо українцям з інших областей, які зараз перебувають у нашому місті.

Кондитерська компанія надала більше тонни солодощів, які активісти вже передали для внутрішньо-переміщених осіб.

— Станом на сьогодні ми вже передали солодощі у гуманітарний центр, що у середмісті, та управління соціальної політики Тернопільської міської ради, де на обліку перебуває велика кількість переселених осіб, — каже Святослав Півторак. — Надали смаколики освітнім закладам, у гуртожитках яких знайшли прихисток українці, що тимчасово проживають у нашому місті. Також ми відвідали Тернопільську міську дитячу комунальну лікарню, де передали солодку продукцію «Конті» діткам. Наша співпраця триває, то ж ми й надалі забезпечуватимемо смаколиками воїнів та людей, які потребують нашої допомоги.

IMG 4775

IMG 4774

IMG 4773

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ