Читайте нас в соціальних мережах

Популярні тревел-блогери знімають у Тернополі новий випуск про цікавинки міста (відео)

Середа, 29 червня 2022 14:54
Подружжя тревел-блогерів Макс Узол і Ольга Манько ведуть найпопулярніший україномовний YouTube-канал про подорожі. Відзняли одну серію в Ужгороді, а наступною зупинкою став Тернопіль.

Вони розповідають, що роблять це не лише для розвитку власного YouTube-каналу, але ще й популяризують мандри Україною, збирають гроші для ЗСУ та надихають російськомовних говорити українською.

"Одна з функцій нашого каналу – це якраз розповісти людям, яка ж краса є у нас в Україні. Для того, щоб вони знали, після цього цінували і потім зберігали це. Ми показуємо, які в нас красиві гори є, які в нас річки, треба подорожувати Україною і берегти те, що ми маємо", – каже «Суспільному» Макс Узол.

YouTube-канал "Узол і Манько" вони створили два роки тому, та коли почалась повномасштабна війна, роботу над ним призупинили. Зараз же відновили роботу і знімають нові серії. У Тернопіль вони – на три дні.

Блогери розповідають, що цього року дещо змінили формат свого каналу - почали збирати гроші на допомогу армії, зокрема, вже зібрали на позашляховик.

"Тернопіль – це місто, в якому видно, що життя триває. От воно продовжується, кафе працюють, ресторани працюють, театр – вистави, ну не кожен день, а по вихідних є, діти на екскурсії приїжджають", – говорить Макс.

Більше – у сюжеті «Суспільного»:

Додати коментар