Читайте нас в соціальних мережах

Стали відомі обставини отримання резонансного хабара в Тернополі

П'ятниця, 17 квітня 2015 21:40
200 тис. гривень головний лікар, а за сумісництвом - депутат Тернопільської обласної ради,  за продовження терміну оренди аптечного приміщення.

«Гроші головний лікар вимагав у приватного підприємця за продовження  оренди аптечного приміщення на території лікувальної установи площею 150 квадратних метрів», - уточнили в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Тернопільській області.

Факт отримання неправомірної вигоди задокументували співробітники управління боротьби з економічною злочинністю обласної міліції.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 368 Кримінального Кодексу України - пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Як ми повідомляли, на хабарі 200 тис. гривень затримали головного лікаря в Тернополі – про це написав на свой Фейсбук-сторінці начальник обласної міліції Олександр Богомол.

Коментарі  

0 #7 Роман 19.04.2015, 13:39
Тепер Ігор Вардинець на років пять, мінімум, забуде за коней, пасіку, курей, вівців і т. п. Чемодан, конвой, тюрма...
Скарга
0 #6 Правда 18.04.2015, 21:32
ще один патріот...
Дарував ЮЩенку булаву, був його радником, "отаман" , і зареклий правдолюбець УНПіст. Всі вони такі....
Скарга
0 #5 МИХАЙЛО ВАКУЛА 18.04.2015, 21:31
Екс-радник Ющенка "проштрафився" майже на мільйон, – КРУ

У Тернопільському районному територіальному медичному об’єднанні, очолюваному екс-радником Ющенка Ігорем Вардинцем, контрольно-реві зійне управління в області виявило фінансових порушень на суму понад 953 тис. грн. Планова ревізія стосувалася періоду 2009-2010 рр., інформує За Збручем. Зокрема, встановлено, що в медичному закладі без застосування тендерних процедур оплачено вартість робіт з поточного ремонту приміщень на загальну суму понад 460 тис. грн. Крім того, ревізори зафіксували сплату внесків до Пенсійного фонду України за завищеною ставкою на загальну суму 70 тис. грн, нецільове використання коштів – 54,9 тис. грн, порушення з оплати праці – 25 тис. грн, покриття за рахунок бюджетних коштів витрат орендарів – 41 тис. грн, порушення з обліку активів – 270 тис. грн. За повідомлення ревізійників, інформація про ці та інші порушення фінансової дисципліни спрямована до правоохоронних органів. Нагадаємо, що Тернопільське районне територіальне медичне об’єднання очолює депутат облради від УНП Ігор Вардинець, відомий активною діяльністю у пропагуванні козацтва. Він є верховним отаманом ГО "Українське козацтво", а в каденцію Ющенка був призначений радником Президента з питань розвитку козацтва
Крім того, ревізори зафіксували сплату внесків до Пенсійного фонду України за завищеною ставкою на загальну суму 70 тис. грн, нецільове використання коштів – 54,9 тис. грн, порушення з оплати праці – 25 тис. грн, покриття за рахунок бюджетних коштів витрат орендарів – 41 тис. грн, порушення з обліку активів – 270 тис. грн. За повідомлення ревізійників, інформація про ці та інші порушення фінансової дисципліни спрямована до правоохоронних органів.

Все новости: news.meta.ua/.../...

news.meta.ua/.../...
Скарга
+1 #4 МИХАЙЛО ВАКУЛА 18.04.2015, 21:19
ІГОР ВАРДИНЕЦЬ- КОРУПЦІОНЕР НОМЕР ОДИН. ВІН РОЗРОБИВ СХЕМУ ЗХАРОБЛЯННЯ БРУДНИХ ГРОШЕЙ НА ХВОРИХ ДІАБЕТОМ. ЛІКИ - ЯКІ ХВОРІ ДІАБЕТОМ ПОВИННІ ОТРИМУВАТИ ВАРДИНЕЦЬ ОБНАПІЧУВАВ ЧЕРЕЗ АПТЕКУ НОМЕР ТРИ. А ХВОРІ БЕЗ ІНСУЛІНУ ПОМАЛЕНЬКУ ВМИРАЛИ. ВАРДИРЕЦЬ- ТИ ІУДА ДАВНО ПОТРІБНО КРУ ПРОВЕСТИ ДЕТАЛЬНУ ПЕРЕВІРКУ І ВАРДИНЦЯ - ЗА ГРАТИ
Скарга
0 #3 Медбрат 18.04.2015, 19:03
Вардинця такса на роботу в районній лікарні: санітарка - 3 тис.у.о., медсестра - 5 тис.у.о., лікар - 10 тис. у.о., зав. відділом - 25 тис. у.о.
Скарга
0 #2 Медбрат 18.04.2015, 19:02
Вардинця такса на роботу в районній лікарні: санітарка - 3 тис.у.о., медсестра - 5 тис.у.о., 10 тис. у.о., зав. відділом - 25 тис. у.о.
Скарга
0 #1 Козак 18.04.2015, 18:43
Щось у Вардинеця апетит розігрався або скрутні часи настали в районній лікарні?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ