Читайте нас в соціальних мережах

Біля Тернополя ліквідували стихійні сміттєзвалища (фото)

Четвер, 26 травня 2022 19:45
В Підгороднянській громаді ліквідували стихійні сміттєзвалища, що утворилися вздовж польової дороги.

Допустили утворення сміттєзвалищ місцеві мешканці. Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці громади. Зазначається, що відходи викидали в полі у напрямку села Драганівка, попри колишній піщаний кар’єр та колишній цегельний завод.

«Утворені сміттєзвалища самими ж мешканцями громади, яким простіше вивезти побутові відходи в безлюдні місця, ніж придбати сміттєвий бак і укласти угоду на вивіз цих відходів. Такі безвідповідальні дії призводять не лише до забруднення навколишнього середовища, погіршення екології та здоров’я людей, а ще й тягнуть за собою адміністративну відповідальність», - йдеться у повідомленні.

Зараз в громаді затверджено «Правила благоустрою», згідно з якими створення стихійних сміттєзвалищ, складування обрізаного гілля з дерев, листя, відходів будівельних матеріалів та іншого сміття на територіях загального користування, зокрема на узбіччях доріг, біля власних домогосподарств, підприємств, установ, організацій, суворо заборонено.

«На завершення хочемо додати, що на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ затрачаються чималі кошти, які могли б бути спрямовані на більш корисні справи для мешканців громади. Тому застерігаємо — кого буде впіймано на вивозі сміття в непризначені для цього місця — відшкодує все», - додали представники Підгороднянської громади.

Коментарі  

0 #1 Правда 28.05.2022, 03:52
Туди на звалище відправити все злочинне угрупування яке діє в Підгороднянські й сільській раді, там зібрано всіх земельних злодюг з району.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ