Читайте нас в соціальних мережах

З'явилося відео затримання податківців у Тернополі на хабарі у мільйон гривень

Четвер, 03 вересня 2020 18:41
У мережі Ютуб з'явилося відео, як сьогодні зранку о 09.20 у Тернополі на вулиці Купчинського затримували двох податківців на рекордному хабарі у розмірі - 1 мільйон гривень.

Тернополяни уже писали сьогодні, що в обласному центрі правоохоронці затримали на хабарі двох працівників податкової. 

Поліцейські перегородили дорогу машині в якій їхали податківці, зупинили транспортний засіб, витягнули з авто усіх, хто там був, положили на землю, вдягнули наручники, а далі складали протоколи та брали відповідні свідчення. 

Додамо, що на рекордному хабарі у Тернополі попалися - головний податковий міліціонер області Олег Дурняк та Микола Воробець - заступник начальника відділу Головного управління ДФС у Тернопільській області.

Податківці вимагали та отримали хабар від місцевого підприємця, якому за один мільйон гривень обіцяли перекваліфікувати кримінальне провадження у справі про нібито несплату податків на більш м’яку статтю.

Коментарі  

+2 #1 Вова 04.09.2020, 11:33
Якщо взяв 37 тисяч, значить знав за що. думаю це невелика частина від того, що підприємець, який здав фіксала, недоплатив у казну. А тепер питання: чи буде тепер добросовісний підприємець відшкодовувати збитки завдані бюджету?! чи це спишеться за рахунок показника СБУ та ГПУ?! тим паче, враховуючи "професійність" оперативників на вихлопі знову виправдувальний вирок... який буде років через 5 не менше, коли вже всі про таке масштабне викриття забудуть
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ