Читайте нас в соціальних мережах

В Україні опублікували цикл документальних фільмів «СБУ. Спецоперації перемоги» (відео)

Субота, 06 січня 2024 17:00
В Україні опублікували цикл документальних фільмів «СБУ. Спецоперації перемоги» про невідомі деталі унікальних спецоперацій, і радять усім наполегливо подивитися їх усією родиною.

У різноманітних соцмережах опублікували уже чотири фільми:

- «Кримський міст на біс» - у ньому фахівці СБУ розкажуть, як розробляли унікальні надводні дрони «SeaBaby» та як з їх допомогою вразили опори мосту.

- «Бахмут. Дорога життя» - це місто-фортеця було найгарячішою точкою фронту. На нічних рейдах снайпери СБУ знищували «вагнерів», аби допомогти підрозділам ЗСУ втримати ключову логістичну артерію, відому як «Дорога життя».

- «Лігво ворога. Ліквідація» - цей фільм розповість, як у перший місяць повномасштабної війни спецпризначенці СБУ допомогли виявити і знищити тиловий пункт управління ворога на Поліссі. Саме цей об’єкт відігравав важливу роль у планах окупантів захопити Київ, але його ліквідація стала початком звільнення області.

- «Бойові медики. Смерть зачекає» - фільм присвячений медичному бойовому крилу Центру спецоперацій «А» СБУ, зокрема хірургам, які повертають поранених воїнів до життя поблизу лінії фронту.

Детальніше у відео. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ