Читайте нас в соціальних мережах

Що рік Дракона принесе Україні: астрологічний прогноз

Неділя, 31 грудня 2023 21:38
У 2024 році світ сильно зміниться, вплине на психологію людей. Добре і комфортно почуватиметься в цьому році молодь. Також, це рік розвитку нових технологій.

 

2024 рік буде роком зеленого дерев'яного Дракона. Цей рік буде насичений подіями та змінами. Про те, що планети віщують для України розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

"Сила Дракона занадто велика, і він буде активно змінювати все навколо себе. Тому рік буде активним і динамічним", - каже астролог.

Базиленко розповіла, що нумерологічно цей рік відповідає цифрі 8. Це число Урана, який принесе в наше життя великі зміни, проведе роботу над нашою свідомістю.

"Нам важливо навчитися легко приймати зміни і вчиться нового. У 2024 році світ сильно зміниться, вплине на психологію людей. Добре і комфортно почуватиметься в цьому році молодь. Також, це рік розвитку нових технологій", - вважає Базиленко.

2024 рік буде високосним. Астролог нагадує, що в усіх народних повір'ях ідеться про те, що високосний рік приносить складнощі.

"В астрології ж більше спираються на показники затемнень. Цього року буде класична кількість затемнень - дві пари. Перше затемнення - Місячне - відбудеться 25 березня, Сонячне - 8 квітня. Друга пара затемнень буде 18 вересня (Місячне затемнення) і 2 жовтня буде Сонячне. Якщо подивитися характеристику затемнень, то потрібно сказати, що найбільш складним будить період Сонячного затемнення в жовтні", - розповіла астрологиня.

Також важливим показником в астрології є положення місячних вузлів, які вказують на головне завдання цього року. У липні 2023 року місячні вузли змінили своє положення до 30 січня 2025 року. Вузол Раху, що вказує на шлях розвитку людства перебуває в знаку Овна.

"Це говорить про те, що потрібно навчитися підкреслювати свою індивідуальність, відстоювати свою точку зору, бути чесним і відкритим, готовим іти на пряму розмову. Такий знак Зодіаку, як Овен, а його головна планета Марс, також вказує на демонстрацію грубої сили, тому багато політики захочуть показати міць у вигляді військових дій.

А низхідний кармічний вузол Кету, який вказує, на що всім нам варто спиратися і де будуть можливості, перебувати в знаку Терезів. Це означає, що потрібно використовувати вміння домовлятися, проявляти дипломатичність, об'єднуватися і враховувати інтереси інших. Але, судячи з розташування інших планет, у році, що настає, сильні і цілеспрямовані люди вважатимуть за краще проявляти войовничість і категоричність. А тому ситуація в усьому світі буде напруженою, можуть спалахувати осередки військових конфліктів", - розповіла астролог.

За словами астролога, для України у 2024 році все ще гостро стоятиме питання збереження територій, а також вирішення економічних питань.

Базиленко виділила найприкметніші для України періоди, прийдешнього року, на які вказує положення планет.

СІЧЕНЬ. У січні на нас можуть чекати значні успіхи на фронті. Варто побоюватися загроз, що виходять від водної стихії.

Астролог прогнозує успішні переговори з міжнародними партнерами, особливо в тому, що стосується надання Україні допомоги допомоги.

Дні, коли необхідно бути дуже пильними: 8-9,10, 22-24 січня.

ЛЮТИЙ. Положення планет вказує, що це буде досить складний місяць, торкнеться це і військових дій. Особливо складною, згідно з прогнозами, буде друга половина місяця.

Але при цьому астролог очікує, що Україна зможе провести безліч успішних міжнародних переговорів.

Складні дні: 7, 8, 20 і, особливо, з 25 по 29 число.

БЕРЕЗЕНЬ. Цього місяця Україні, ймовірно, доведеться зіткнутися з контролем за використанням фінансової допомоги, яку надають партнери. Крім того, зірки вказують на посилення боротьби з корупцією, можливе відкриття кримінальних проваджень. Усе це може призвести до змін антикорупційного законодавства.

Положення планет вказує, що на фронті очікуються активні бойові дії.

Несприятливі дні: з 6 по 10 березня, після 17 числа до кінця місяця.

КВІТЕНЬ. На початку квітня хороші події будуть пов'язані з успіхами наших військових, прогнозує астролог.

З 1 по 10 квітня, можливі дипломатичні конфлікти, а також корупційні скандали.

Після 10 квітня астролог прогнозує необхідність представникам влади звернути пильну увагу на внутрішні проблеми країни, ставлячи інтереси людей у пріоритет.

ТРАВЕНЬ. Згідно з астрологічним прогнозом, у травні представникам влади потрібно бути гранично обережними у своїх рішеннях, щоб не припускатися помилок, які можуть спричинити серйозні наслідки. У суспільстві відчуватиметься напруга.  Але вірні кроки влади можуть сприяти позитивному вирішенню багатьох конфліктних ситуацій, пониженню градуса напруги і навіть змінам у розгортанні військових дій.

Травень, за прогнозами астролога, буде одним із найскладніших місяців 2024 року. Він буде насичений подіями. Дуже багато залежатиме від дій влади - ухвалені рішення можуть кардинально змінити ситуацію як у позитивний, так і в негативний бік.

Багато уваги буде прикуто до нашої армії та її потреб.

ЧЕРВЕНЬ. У цьому місяці положення планет вказує на успіхи на фронті.

Астролог прогнозує кадрові зміни у вищому ешелоні влади, можливо, у порушення кримінальних справ проти чиновників високого рангу.

Досить напружений період 10 - 17 червня, і після 25 числа.

ЛИПЕНЬ. У липні, особливо в перший тиждень, імовірно, продовження активних військових дій.

Напружені період очікується з 13 по 17 липня.

СЕРПЕНЬ. На початку серпня можливе вирішення фінансових питань, допомога з-за кордону. У той же час, можуть виникнути складнощі зі збором урожаю зернових.

На фронті, як вказує положення планет, будуть вестися активні бойові дії.

Загалом місяць буде досить напруженим. У серпні можуть бути досягнуті угоди з важливих питань.

Несприятливі дні: з 18 по 23 серпня.

ВЕРЕСЕНЬ. На початку місяця увага все ще буде прикута до питань, пов'язаних із продовольством, імовірно до збирання врожаю.

Друга половина місяця буде досить напруженою - свої корективи внесе затемнення.

ЖОВТЕНЬ. Наприкінці вересня і на початку жовтня буде період затемнень.  І друге сонячне затемнення, яке відбудеться 2 жовтня, найскладніше у 2024 році. Період затемнень завжди означає складні події. Крім того, у цей період закладається те, як розгортатимуться події в наступні пів року.

При цьому в жовтні Україна може отримати суттєву допомогу.  Але на порядку денному все також стоятиме проблема корупції.

В останніх числах місяця очікується дуже важливі переговори з Європою.

Положення планет також вказує на наявність у жовтні підвищеної небезпеки з повітря і небезпеки для енергетичної інфраструктури.

Дні, коли потрібно бути гранично уважними: з 15 по 21 жовтня.

ЛИСТОПАД. У першій половині листопада увага буде прикута до переговорів із нашими західними партнерами, можливо, виникнуть напружені моменти.

У другій половині жовтня положення планет вказує на успіхи наших військових.

Небезпечні дні: 9-11, 17-19 листопада.

ГРУДЕНЬ. У грудні Україна може отримати суттєву підтримку, зокрема й для армії.

Країна може повернутися до питань, які не були вирішені раніше, і, можливо, влада отримає шанс все ж таки ухвалити правильні рішення.

"Багато що  у 2024 році залежатиме від нашої з вами витримки", - вважає астролог.

 

 

за мат. УНН

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ