Читайте нас в соціальних мережах

рф готуватиметься до нових ракетних ударів по Україні близько тижня, - ГУР

Четвер, 24 листопада 2022 13:30
рф продовжить завдавати масованих ракетних ударів по Україні.

Про це в етері телемарафону заявив представник ГУР МО України Андрій Юсов. 

За його словами, росіяни й надалі завдаватимуть масованих ракетних ударів по Україні. Проте щоб підготуватись до наступного такого обстрілу їм знадобиться близько тижня.

«Нас намагаються зламати, занурити в темряву і холод в період війни і змусити до перемовин на умовах агресора. Цього насправді не вийде, ми розуміємо що періодичність масованих ракетних атак по Україні – це приблизно тиждень. Тобто, це той період, який потрібен, щоб підготуватися до наступного такого удару», – наголосив представник ГУР МО України.

Також він додав, що запаси високоточної зброї у рф виснажені, та пропри це у агресора залишилось ще чимало не високоточних ракет.

«Ми й бачимо, що за точністю вони особливо і не женуться. У багатьох випадках розліт в кілометр – це умовна “норма” і влучання навіть не в об’єкти інфраструктури, а в цивільні будинки, лікарні – це і є ознака косорукості російських ракетників і в цілому режиму рф», – зазначив Андрій Юсов

Він зауважив, що найбільше у росіян залишилось ракет до систем С-300.

«Це означає, що насамперед загроза є для прифронтових міст: Запоріжжя, Харків, Миколаїв, Херсон. На жаль. це ті міста, куди С-300 добивають. Україна працює над захистом цивільної інфраструктури і мирного населення, але розуміємо, що ворог попри всю свою недолугість є серйозним, озброєним, масовим. Тому, на жаль, ракетний терор ще може тривати», – резюмував представник ГУР МО України.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ