Читайте нас в соціальних мережах

29-річний український військовий створює окремий штурмовий полк

Вівторок, 28 червня 2022 12:55
29-річний український військовий, ветеран російсько-української війни, письменник, блогер і мандрівник Валерій Маркус заявив, що створений ним 47 батальйон розширятиметься до «Окремого штурмового полка».

"Ми знову починатимемо відбір людей, - написав Валерій Маркус на власній сторінці у Фейсбук.Штатну організаційну структуру ми особисто кілька днів складали разом з офіцерами Генштабу, і нам затвердили усе озброєння і посади, що ми просили. Та варто розуміти, що військова частина нова, на початку буде усього не вистачати і усе надходитиме поступово. У нас є час на формування, але його небагато. Зі своєї сторони ми дамо вам можливий максимум для навчання, а скільки ви зможете узяти – залежить від вас. Основними нашими пріоритетами залишаються принцип безперервного навчання, якісна внутрішня культура і взаємоповага між усіма ланками у середині військової частини".

Також військовий виставив ряд вимог, зокрема, ті хто хочуть бути у складі полка мають спілкуватися українською, пробігти 10 кілометрів, повинні бути відповідальні, ініціативні та зберігати субординацію. 

"Натомість, мене не хвилює ваша стать, колір шкіри, орієнтація, вік, зовнішність і політичні вподобання. Мене цікавить одне, щоб ви ефективно виконували поставлені задачі і вчились, інакше надовго ви у нас не затримаєтесь. Усі деталі щодо набору будуть опубліковані пізніше (на приватні повідомлення не відповідаю)", - відзначив Валерій Маркус. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ